Απίστευτη ομολογία: «Αν ήθελα να σκοτώσω τον Καλλίτση μπορούσα να το κάνω εύκολα»
Society

Απίστευτη ομολογία: «Αν ήθελα να σκοτώσω τον Καλλίτση μπορούσα να το κάνω εύκολα»

Πριν μερικές μέρες, συνελήφθησαν οι δράστες που επιτέθηκαν στον Πάνο Καλλίτση και τη σύζυγό του κάτω από το σπίτι τους.

Ένας από αυτούς, ο Παντελής στην ανάκριση του υποστήριξε ότι οργάνωσε την ληστεία μέσα από το κελί του, αφού όταν έστησε με τους συνεργούς του καρτέρι στον κομμωτή ήταν έξω με άδεια εννιά ημερών, αφού είχε συλληφθεί για ληστεία σε ΕΛΤΑ με λεία 3 εκατομμύρια ευρώ.

«Πήγα να πάρω τα χρήματα, αλλά δεν είχα καμία ανθρωποκτόνο πρόθεση, γι’ αυτό και πυροβόλησα τον κύριο Καλλίτση 'στα πόδια. Αν ήθελα να τον σκοτώσω, να αφαιρέσω μία ζωή, θα μπορούσα να το κάνω πολύ εύκολα. Ο σκοπός μου από την αρχή ήταν να τους απειλήσω με το όπλο και να πάρω τα χρήματα. Αν είχα σκοπό να τον σκοτώσω, είχα το χρονικό περιθώριο και την άνεση να το κάνω νωρίτερα η αργότερα φεύγοντας» είπε στην απολογία του ο 42χρονος Παντελής σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής. «Εγώ με την απειλή του όπλου θα κρατούσα τον κύριο Καλλίτση και τη σύζυγο του σε μια άκρη και ο άλλος θα έψαχνε το αυτοκίνητό για να βρει τα χρήματα που θα ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, όπως τα είχαν βρει συνάδελφοι του σ' έναν τυχαίο έλεγχο. Πίστευα ότι είναι άνθρωποι ήπιων τόνων και δεν θα προέβαλλαν κάποια αντίσταση. Δεν περίμενα την αντίδραση τους και αυτήν την εξέλιξη. Ο Παναγιώτης Καλλίτσης ήρθε πάνω μου και προσπάθησε να μου πάρει το όπλο, παλέψαμε και πάνω στη συμπλοκή το όπλο εκπυρσοκρότησε. Δεν πυροβόλησα επίτηδες, δεν κατάλαβα καν πώς έγινε ο πυροβολισμός και δεν κατάλαβα ότι χτυπήθηκε στο στήθος. Φεύγοντας πυροβόλησα στα πόδια, ακριβώς για να μην κινδυνεύσει η ζωή του, και μόνο για να σταματήσει η καταδίωξη και να διαφύγουμε»

Ο ειδικός φρουρός στην απολογία του έδειξε μετανιωμένος για την εμπλοκή του στην υπόθεση και γι’ αυτό όταν οι συνάδελφοί του τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο τα είπε όλα αμέσως.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved