Σοκ! Πρώην παραγωγός σίριαλ αυτοκτόνησε στο Γηροκομείο Αθηνών
Society

Σοκ! Πρώην παραγωγός σίριαλ αυτοκτόνησε στο Γηροκομείο Αθηνών

Υπήρξε ένας επιτυχημένος κινηματογραφιστής και στην συνέχεια ασχολήθηκε με τα χρηματιστηριακά.

Η τελευταία του ενασχόληση δεν είχε την επιτυχία που ήθελε με αποτέλεσμα να μείνει στον δρόμο.

Στις 19 Απριλίου ένας καλός του φίλος δικηγόρος τον συνόδευσε στο Γηροκομείο Αθηνών και παρακάλεσε τους υπεύθυνους να τον φιλοξενήσουν για να έχει ένα πιάτο φαγητό, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο 72χρονος άνδρας, εχθές, έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο δωμάτιό του με μια καραμπίνα που πήρε μαζί του κρυφά, ενώ κανείς δεν άκουσε τον πυροβολισμό. Τον Αντώνη Μ. βρήκε νεκρό η υπάλληλος όταν του πήγε το πρωινό του.

«Δεν ήταν μόνιμος τρόφιμος. Τον φιλοξενούσαμε και προσπαθούσαμε να τον βοηθήσουμε. Του είχαμε νοικιάσει ένα σπιτάκι για να μείνει. Μάλιστα, το έφτιαχνε και σε λίγες μέρες θα πήγαινε εκεί» αποκάλυψε ο πρόεδρος του Γηροκομείου.
Στα προσωπικά αντικείμενα του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «Σας παρακαλώ, μην το πείτε στην κόρη μου» ενώ είχε γράψει κάποια ονόματα και τηλέφωνα προφανώς φίλων του.
«Ήταν ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Όταν ήταν παραγωγός- κινηματογραφιστής, όλα του πήγαιναν καλά. Είχε ένα υπέροχο σπίτι, μια καλή ζωή», ενώ προσπαθούσε να κλείσει μια δουλειά με το Δημόσιο και μάζευε τα απαραίτητα έγγραφα. Τέλος, στο Γηροκομείο μετέβη κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας-Πρόνοιας έτσι ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες φιλοξενίας του αυτόχειρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved