Αγραφιώτου: Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας για τον άντρα που της επιτέθηκε στο ασανσέρ
Society

Αγραφιώτου: Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας για τον άντρα που της επιτέθηκε στο ασανσέρ

Μια γυναίκα βλέποντας τις εξελίξεις για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο παρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι «έσπασε» τη σιωπή της.

Η γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση από έναν άντρα στο ασανσέρ του παρκινγκ όπου βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτου. Ήταν καραφλός, με λίγα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ήταν 55 με 60 χρόνων, είχε ύψος περίπου 1.75 και ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης. «Με κοιτούσε σαν κτήνος», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Φως στο τούνελ».

Όταν το ασανσέρ σταμάτησε στο ισόγειο, εκείνος βγήκε πρώτος και η μάρτυρας αισθάνθηκε ότι προσπαθούσε να ελέγξει το χώρο. Η γυναίκα προσπάθησε να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αντιλήφθηκε ότι εκείνος γύρισε απότομα με διάθεση να την σπρώξει πάλι στο ασανσέρ. Η μάρτυρας πήρε ενστικτωδώς ένα καλάθι από τη στοίβα που βρισκόταν εκεί, το σήκωσε απειλητικά προς το μέρος του λέγοντας του: «φύγε γιατί θα στο φέρω στο κεφάλι και θα φωνάξω». Εκείνος χωρίς να βγάλει λέξη προσποιήθηκε ότι έσκυψε για να πάρει ένα καλάθι, μπήκε ξαφνικά στο ασανσέρ και χάθηκε.

Η μάρτυρας σοκαρίστηκε αλλά δεν ενημέρωσε τότε κανέναν υπεύθυνο του πολυκαταστήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved