Αποκαλύψεις-ΣΟΚ για τη φόνισσα στο Κορωπί
Society

Αποκαλύψεις-ΣΟΚ για τη φόνισσα στο Κορωπί

Η 26χρονη, που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στον 13χρονο γιο του θύματος, φορούσε μαγιό την ώρα του εγκλήματος

Τραύματα που δύσκολα θα επουλωθούν προκάλεσε στην αθώα παιδική ψυχούλα του 13χρονου Αντώνη η σκηνή της άγριας δολοφονίας της μητέρας του από τη σύντροφο του πατέρα του, στο Κορωπί.

Το αγοράκι παρακολούθησε την επίθεση της φόνισσας στην μαμά του και στην κατάθεσή του, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς προσπάθησε να τη σώσει μαζί με τον 11χρονο αδερφό του.

«Ξαφνικά ακούσαμε φωνές και βγαίνοντας έξω είδαμε μια γυναίκα να είναι πάνω από τη μητέρα μας κρατώντας ένα μαχαίρι με κόκκινη λαβή. Στο έδαφος υπήρχαν κηλίδες αίματος, που κατάλαβα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Αμέσως πιάσαμε τα χέρια της με τον αδερφό μου και προσπάθησα να της πάρω το μαχαίρι. Τότε ήρθε ο πατέρας μου, που άκουσε τις φωνές. Αρχισε να χτυπά τη γυναίκα, προκειμένου να την απομακρύνει. Τότε, της άρπαξα το μαχαίρι και το πέταξα στο οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι μας...» περιγράφει το παιδί.

Η 26χρονη Νικολέττα έφυγε με το αυτοκίνητό της από το σημείο, αλλά πίσω της είχε αφήσει αιμόφυρτη την εν διαστάσει σύζυγο του 46χρονου συντρόφου της. «Η μητέρα μου είχε παντού πάνω της αίματα και φαινόταν μια μαχαιριά στην πλάτη της. Μας μιλούσε, αλλά φαινόταν ζαλισμένη. Αμέσως με τον πατέρα μου τη βάλαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε για το νοσοκομείο. Σε όλη τη διαδρομή μιλούσε. Μέχρι που φτάσαμε στο νοσοκομείο φαινόταν ότι είχε λίγο τις αισθήσεις της» αναφέρει ο μικρός και τόνισε ότι η γυναίκα που εμφανίστηκε με το «μαγιό και μια δεμένη μπλούζα στη μέση» και σκότωσε τη μητέρα του, είχε προκαλέσει και στο παρελθόν φασαρίες.

Η άτυχη 38χρονη Θεοδώρα ήταν ερωτευμένη από τα 17 της με τον Γιάννη, τον οποίο παντρεύτηκε το 2003, όπως κατέθεσε η αδερφή της Ελλη, η οποία περιγράφει έναν ευτυχισμένο γάμο: «Τον Ιούνιο του 2015, η αδερφή μου μού είπε ότι περνώντας τυχαία με το αυτοκίνητο και τα παιδιά της από έναν δρόμο κοντά στην πλατεία είδε στην αυλή ενός σπιτιού τον σύζυγό της με τη Νικολέττα να ψήνουν και να τρώνε και, όπως έμαθε στη συνέχεια, ήταν το σπίτι της Νικολέττας. Υστερα από αυτό, τον ίδιο μήνα, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και ο γαμπρός μου έφυγε από το σπίτι. Τον Αύγουστο του 2015, όμως, επέστρεψε για να προσπαθήσουν και πάλι για τον γάμο τους. Στο τέλος Οκτωβρίου του 2015 έφυγε και πάλι από το σπίτι, οριστικά αυτή τη φορά, καθώς η αδερφή μου είχε καταλάβει ότι είχε αποκτήσει και δεύτερο παιδί με την ερωμένη του».

Το ζευγάρι είχε προχωρήσει το διαζύγιό του όταν έφτασε το μοιραίο βράδυ της 3ης Αυγούστου. «Δέχτηκα κλήση από το τηλέφωνο της αδερφής μου, το σήκωσα και άκουσα κραυγές και φωνές. Η αδερφή μου φώναζε "τρέξτε στον πατέρα σας", "βοήθεια!" και τα παιδιά "μαμά, μαμά!"» περιγράφει η Ελλη.

Τις στιγμές αμέσως μετά το έγκλημα ανέφερε και ο πατέρας της Νικολέττας, Δημήτρης Π., που δέχτηκε τα εκδικητικά πυρά του συντρόφου της κόρης του.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, την άκουσα συγχυσμένη και την παρότρυνα να έρθει από το σπίτι μου. (...) Οπως μου είπε η Νικολέττα, μάλωσαν έντονα και ήρθαν στα χέρια τραβώντας η μία τα μαλλιά της άλλης. Κάποια στιγμή, με ένα μαχαίρι που είχε αγοράσει και ήταν καινούργιο στη συσκευασία του, χτύπησε τη Θεοδώρα. Οπως μου είπε σε ερώτηση που της έκανα, δεν την είχε σκοτώσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved