Αγνώριστος ο «δράκος» Παπαχρήστος 12 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του
Society

Αγνώριστος ο «δράκος» Παπαχρήστος 12 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του

Ο Κυριάκος Παπαχρήστος έμεινε γνωστός στο πανελλήνιο ως το «δράκος» της Δράμας.

Ο πρώην αξιωματικός τον ΛΟΚ πριν από τρεις δεκαετίες είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με την δράση του στην Δράμα, την Ξάνθη και την Θεσσαλονίκη, όπου όπως αποκαλύφθηκε έστηνε καρτέρι σε ανυποψίαστες γυναίκες, τις βίαζε και τις σκότωνε.
Ο Κυριάκος Παπαχρήστος καταδικάστηκε σε δις ισόβια για δύο ανθρωποκτονίες από πρόθεση, τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονιών, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε δύο από τα θύματα, δύο απόπειρες βιασμού, μια κλοπή και δέκα περιπτώσεις οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Πριν 12 χρόνια αποφυλακίστηκε και τότε αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην Λάρισα και ν’ αλλάξει την ζωή του, αλλά και ότι τον σύνδεε με το παρελθόν. Αυτός ήταν και ο λόγος που έβαψε τα μαλλιά του κατάμαυρα, ενώ έχει πάρει και αρκετά κιλά.

Σύμφωνα με το dete, ένας φίλος του αποκάλυψε πως στην φυλακή έφτιαχνε σταυρουδάκια τα οποία θα πουλούσε σε μοναστήρια για τέσσερα ευρώ το ένα και τα 80.000 ευρώ που είχε υπολογίσει ότι θα μαζέψει θα πέρναγε το υπόλοιπο της ζωής του. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα να περνάει δύσκολα στην καθημερινότητά του. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κυριάκος Παπαχρήστος δουλεύει περιστασιακά σε εργοστάσιο της περιοχής και μιλάει με ελάχιστους ανθρώπους στα μαγαζιά που συχνάζει για να πιεί τον καφέ του, ενώ φτιάχνει διάφορες αγιογραφίες και διαβάζει βιβλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved