Στο φως η κόλαση της μικρής Άννυς
Society

Στο φως η κόλαση της μικρής Άννυς

Το κουβάρι της φρικιαστικής ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται ενώπιον των δικαστών, ωστόσο οι καταθέσεις των μαρτύρων φέρνουν στο φως νέα στοιχεία, που δίνουν άλλη τροπή σε όσα μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστά.

Οι μαρτυρίες που ακούστηκαν χθες στο δικαστήριο προκαλούν ρίγος, ενώ τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία της μικρής Άννυς είναι περισσότερα. Ναρκωτικά, πορνεία και περιστατικά βίας συνέθεταν το παζλ της καθημερινότητας της ανήλικης Αννυς και των γονιών της.

Ο μυστηριώδης Γερμανός
Πρόσωπο-μυστήριο παραμένει ο Γερμανός με τον οποίο σχετιζόταν η μητέρα της Αννυς. Ένα από τα πολλά αποκόμματα τραπεζικών καταθέσεων που πιστοποιούν πως ο Γερμανός που είχε ερωτευτεί τη Δημητρίνα Μπορίσοβα και σχεδίαζε να την παντρευτεί της έδινε και συνεχίζει να της δίνει πολλά χρήματα φέρνει στο φως η «Freddo». Πλέον απόδεικνύεται περίτρανα πως ο Γερμανός ακόμη και σήμερα στηρίζει την οικογένεια της Δημητρίνας και την ίδια, ενώ, όπως αποκάλυψε ο συνήγορος υπεράσπισης Σταύρος Γεωργίου, έχει προσφερθεί να καλύψει και την αμοιβή του δικηγορικού γραφείου. Ο άνθρωπος που λαμβάνει τα χρήματα και στη συνέχεια τα δίνει στη Δημητρίνα είναι ο Διογένης Γουργούρης, ο οποίος φιλοξενούσε τον Σάββα, ενώ το όνομα του εμπλέκεται στην υπόθεση και κατηγορείται για ψευδορκία.

Στην πολύκροτη δίκη που συνεχίστηκε χθες η συνήγορος υπεράσπισης του Νικολάι, Ιωάννα Παναγοπούλου, κατέθεσε αίτημα κλήτευσης του Γερμανού, αλλά απερρίφθη από το δικαστήριο, αφού, όπως αποφάσισε ομόφωνα η έδρα, δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω, ούτε να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία της δολοφονίας και του τεμαχισμού της 4χρονης.

Η γιαγιά
Την ίδια ώρα, δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα βίωνε καθημερινά η άτυχη Αννυ, αφού οι μαρτυρίες και οι φρικιαστικές λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται από τις καταθέσεις σοκάρουν. Πρώτη χθες στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μητέρα του Σάββα, η οποία είπε μεταξύ άλλων: «Η Αννυ ήταν το καμάρι του Σάββα, την είχε σαν πριγκίπισσα του... αυτός φρόντιζε τη μικρή, της άλλαζε τις πάνες... Στο σπίτι δεν είχανε μαγειρικά σκεύη. Μόνο ένα κατσαρολάκι που τους είχα πάει εγώ. Δεν το πιστεύω αυτό ακόμα. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλό παιδί ο γιος μου», υποστήριξε με δάκρυα στα μάτια. Ωστόσο ο Σάββας δεν έδειχνε να συγκινείται καθόλου και παρακολουθούσε ανέκφραστος και σχεδόν αδιάφορος τη διαδικασία και την ίδια του τη μητέρα να σπαράζει.

Όλοι ήξεραν, αλλά δεν μιλούσαν και κρατούσαν τα στόματά τους κλειστά, όπως διαπιστώθηκε από τις καταθέσεις τόσο της διαχειρίστριας όσο και του ανθρώπου που τον χώριζε μόλις μία πόρτα από το διαμέρισμα-κολαστήριοτης Μιχαήλ Βόδα. Οι καταθέσεις στο ακροατήριο περιέγραφαν τη νοσηρή, περιθωριακή καθημερινότητα μέσα στην οποία ζούσαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της ανατριχιαστικής δολοφονίας της τετράχρονης Αννυ, αλλά και το ίδιο το παιδί. Όπως αποκάλυψε φίλος του Νικολάι, δεν ήταν λίγες οι φορές που ενώ ήταν μαζί το παιδί έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών μπροστά στα μάτια του, ενώ είχε τύχει η μικρή Αννυ να γίνει μάρτυρας σε περιστατικό βίας εις βάρος της μητέρας της.

Υστέρα από αίτημα κλήτευσης του συνηγόρου υπεράσπισης της Δημητρίνας, Σταύρου Γεωργίου, στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κληθεί να καταθέσει η Τάνια, η γυναίκα που νοικιάζει δωμάτια, στην οποία φέρεται να στηρίζει το άλλοθί του ο Νικολάι, αφού, όπως υποστηρίζει, τις επίμαχες ημερομηνίες που εξαφανίστηκε και τεμαχίστηκε η Αννυ εκείνος βρισκόταν στο ξενοδοχείο της Τάνιας και είχε νοικιάσει δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν είχε δει ποτέ τον Νικολάι, ούτε εκείνος είχε μείνει στα δωμάτια που διαθέτει, ένα στοιχείο που αναμένεται να βάλει φωτιά στην υπόθεση, αφού «καίει» το άλλοθί του. Την ίδια ημέρα θα κληθεί να καταθέσει και ο πραγματογνώμονας που εξέτασε το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ έχουν ήδη ορισθεί οι ημερομηνίες, 23,29 και 3Ο Σεπτεμβρίου, σε μια προσπάθεια της έδρας να μην παρέλθει το 18μηνο.

Πηγή: Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved