Και δεύτερος ανακριτής στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Society

Και δεύτερος ανακριτής στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Σε λιγότερο από έναν μήνα συμπληρώνονται δυο χρόνια από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη και η υπόθεση δείχνει να έχει βαλτώσει, με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαίος περισσότερο από κάθε φορά ο διορισμός επίκουρου ανακριτή.

Όπως περιγράφει στην «Espresso» o δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων, Δημήτρης Μπούκας, ο ανακριτής είναι επιφορτισμένος με απίστευτο όγκο δουλειάς και χρειάζεται βοήθεια για να τρέξουν οι υποθέσεις, μεταξύ των οποίων κι εκείνη του 20χρονου αδικοχαμένου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

«Είναι ένα αίτημα που έχουμε υποβάλει εδώ και μήνες και συγκεκριμένα από την εποχή που αρχίσαμε να χειριζόμαστε την υπόθεση του Βαγγέλη. Νομίζω ότι τελικά θα γίνει αποδεκτό. Και κρίνεται αναγκαίο, καθώς ο αξιόλογος και πολύ καλός στη δουλειά του ανακριτής είναι επιφορτισμένος με μεγάλο όγκο υποθέσεων και για να τις φέρει σε πέρας πρέπει να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο, κάτι που είναι αδύνατον! Περιμένουμε να έρθει και δεύτερος ανακριτής (πιθανότατα γυναίκα), που θα πάρει συγκεκριμένες υποθέσεις για να τρέξουν, μεταξύ των οποίων και του Βαγγέλη» αποκαλύπτει επισημαίνοντας ότι όσο δεν προχωρά η υπόθεση τόσο οι γονείς του άτυχου 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων περνούν το δικό τους μαρτύριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved