Υπόθεση Αγραφιώτου: Οι αστυνομικοί εξετάζουν εκ νέου τα δεδομένα για την δολοφονία
Society

Υπόθεση Αγραφιώτου: Οι αστυνομικοί εξετάζουν εκ νέου τα δεδομένα για την δολοφονία

Τα χτυπήματα του 30χρονου δύο ημέρες πριν από την εξαφάνιση της Αγραφιώτου κάνουν τους αστυνομικούς να εξετάζουν εκ νέου όλα τα δεδομένα για τη δολοφονία της συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ.

Η αστυνομία εξετάζει νέα δεδομένα μετά τη διαπίστωση ότι δύο «χτυπήματα» του 30χρονου έγιναν μόλις μία και δύο ημέρες προτού εξαφανιστεί μυστηριωδώς η 69χρονη από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο.

Ακόμα μια επίθεση σε γυναίκα έχει γίνει (όπως φέρεται ότι έχει ομολογήσει ο ίδιος) σε υπόγειο χώρο, χωρίς να θυμάται πού! Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν συλλάβει τον 30χρονο τον Μάιο του 2016 (λίγα 24ωρα πριν βρεθεί το πτώμα της άτυχης συνταξιούχου) για απανωτές επιθέσεις σε γυναίκες στην υπόγεια διάβαση της λεωφόρου Καποδιστρίου, κοντά σε πολυκαταστήματα της περιοχής ή σε μη πολυσύχναστους δρόμους στη Νέα Φιλοθέη.

Εξακολουθώντας να συλλέγουν στοιχεία για τον νεαρό κατηγορούμενο και διαπίστωσαν ότι είχε διαπράξει επιθέσεις και στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την «Espresso», κατά την ανάκρισή του ο 30χρονος φέρεται ότι παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι την παραμονή και την προπαραμονή της εξαφάνισης της συνταξιούχου είχε επιτεθεί σε δυο γυναίκες σε υπαίθριους χώρους, κοντά στο σούπερ μάρκετ στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Αγραφιώτου. Υποστήριξε, ακόμη, ότι είχε διαπράξει και άλλη μια επίθεση σε κλειστό χώρο, ίσως σε υπόγειο! Όμως, λόγω των διαταραχών που αντιμετωπίζει δεν θυμόταν πού ακριβώς την είχε διαπράξει!

Οι έμπειροι αστυνομικοί ανέτρεξαν στα αρχεία τους και διαπίστωσαν ότι οι δύο επιθέσεις που είχαν γίνει μία και δύο ημέρες προτού εξαφανιστεί η Ελευθερία Αγραφιώτου είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Όμως, δεν υπήρξε τρίτη καταγγελία από γυναίκα που να υπέστη επίθεση σε κλειστό χώρο, κι αυτό τους προβληματίζει! Άλλωστε, οι επιθέσεις είχαν σταματήσει μετά την εξαφάνιση της Αγραφιώτου και συνεχίστηκαν λίγο πριν συλληφθεί ο 30χρονος.

«Ίσως ο ύποπτος να τρόμαξε και ο ίδιος με την αγριότητά του και σταμάτησε τις επιθέσεις για ένα μεγάλο διάστημα. Όταν πια διαπίστωσε ότι επί σχεδόν έναν μήνα το πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν είχε ανακαλυφθεί, αποφάσισε να συνεχίσει τη δράση του, κάνοντας αυτή τη φορά επιθέσεις στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου και τη γύρω περιοχή. Δηλαδή ίσως απέφευγε το Μαρούσι, ώσπου τελικά ανακαλύφθηκε το πτώμα της Αγραφιώτου σε προχωρημένη σήψη» εκτιμά αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved