Ρακοσυλλέκτης κακοποιούσε στα Σεπόλια τη 47χρονη που βρήκε η Νικολούλη
Society

Ρακοσυλλέκτης κακοποιούσε στα Σεπόλια τη 47χρονη που βρήκε η Νικολούλη

Τέλος στο μαρτύριο της 47χρονης Τερέζας - Ζοζεφίνας Σόιμπερ, που αγνοούνταν εδώ και ενάμιση μήνα, έβαλε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που την εντόπισε φυλακισμένη σε άθλιες συνθήκες σε μια τρώγλη στα Σεπόλια.

Εκεί την κρατούσε σιδεροδέσμια και με την εξώπορτα κλειστή με μια χοντρή αλυσίδα ένα ανθρωπόμορφο τέρας, που εκμεταλλευόταν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης και την κακοποιούσε.

Αντικρίζοντας την κατάστασή της αλλά και το άθλιο περιβάλλον στο οποίο ζούσε για 45 ημέρες, οι συγγενείς της 47χρονης γυναίκας και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διαχειριστούν τη συγκλονιστική υπόθεση δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους!

Η ελληνοαυστριακής καταγωγής γυναίκα έμενε στο σπίτι της αδελφής της στην Πετρούπολη. Στις 13 Μαρτίου είπε στους δικούς της ότι θα πήγαινε να επισκεφτεί έναν φίλο της και να μείνει λίγες μέρες στο σπίτι του. Οταν οι μέρες κύλησαν χωρίς να δίνει σημεία ζωής, η αδελφή της και η κόρη της επικοινώνησαν με τον φίλο της και άκουσαν έκπληκτες ότι έμεινε μαζί του λίγες μέρες και έφυγε.
Καθώς δεν μπορούσαν να υποθέσουν πού βρισκόταν, άρχισαν να την αναζητούν ψάχνοντας σε κάθε πιθανό σημείο, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ απεύχονταν να είχε πέσει ξανά στα χέρια ενός ατόμου που στο παρελθόν την κακοποιούσε. Από τα τέλη Μαρτίου που έφυγε από τον φίλο της είχε περάσει ενάμισης μήνας χωρίς ένα σημάδι ζωής. Ετσι, απευθύνθηκαν στη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, μήπως μπορέσει να τη βρει.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όπως αναφέρει η espresso τηλεθεατές τηλεφώνησαν αποκαλύπτοντας ότι η 47χρονη βρισκόταν σε ένα παλιό σπίτι στην οδό Γαλαξιδίου 19 στα Σεπόλια, που έμοιαζε εγκαταλειμμένο. Το τηλεοπτικό συνεργείο που έφτασε εκεί και η αδελφή και η κόρη της Τερέζας - Ζοζεφίνας Σόιμπερ (που πήγαν από το στούντιο) αντίκρισαν μια εξώπορτα δεμένη με χοντρή αλυσίδα και λουκέτο και άρχισαν να την καλούν απέξω.
Εκείνη ανταποκρίθηκε, όμως ο άνθρωπος που την είχε κλειδώσει έλειπε και δεν μπορούσαν να τη βγάλουν. Ακολούθησαν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της espresso, συγκλονιστικές σκηνές όταν η γυναίκα απελευθερώθηκε με την επέμβαση της Αστυνομίας και πήρε τέλος το δράμα της, που ίσως η ίδια δεν μπορούσε να αντιληφθεί, λόγω της νοητικής κατάστασής της.
Τα σημάδια κακοποίησης ήταν εμφανή, όταν βγήκε σαν χαμένη περπατώντας με δυσκολία.

Ο χώρος όπου ζούσε μόνο σπίτι δεν θύμιζε. Μια τρώγλη, χωρίς ρεύμα, γεμάτη σκουπίδια και παλιοπράγματα, καθώς αυτός που την κρατούσε ήταν ρακοσυλλέκτης. Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά, από την τρώγλη ακούγονταν συχνά καβγάδες και καταλάβαιναν ότι κακοποιούσε τη 47χρονη. Μάλιστα, κάποια μαρτυρία ανέφερε ότι την απειλούσε και με μαχαίρι!

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον τύραννο της Τερέζας - Ζοζεφίνας Σόιμπερ και τον προσήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, όπου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved