Φως στο τούνελ: Συνεχίζεται το θρίλερ στην εξαφάνιση: «Τον έθαψαν σε χωράφι και τον έσπειραν;»
Society

Φως στο τούνελ: Συνεχίζεται το θρίλερ στην εξαφάνιση: «Τον έθαψαν σε χωράφι και τον έσπειραν;»

Ο Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, χάθηκε μυστηριωδώς το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου από τα σφαγεία της Χαλάστρας.

«Κάθε μέρα περιμένουμε να μάθουμε κάτι. Είναι σκοτωμένος; Να πάμε να ανάψουμε κάνα κεράκι…». Μ’ αυτά τα λόγια ο αδελφός του αγνοούμενου επιχειρηματία περιέγραψε στην κάμερα του «Τούνελ» την αγωνία που βιώνουν καθημερινά τα αδέλφια του, από τότε που άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

«Υποβάλλαμε μήνυση γιατί πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Το αμάξι του που πήγε; Το θάψανε κι αυτό μαζί του, μετά το σπείρανε και το έκαναν πάλι χωράφι; Η αστυνομία τι κάνει; Θα περιμένω τη Νικολούλη να τον βρει μετά από δέκα χρόνια, όπως βρήκε το παιδί της μάνας στα αζήτητα; Τότε δεν θα ζω. Δεν μπορεί, εκεί στα σφαγεία, κάποιος θα είδε κάτι, κάποιος γνωρίζει… Γι’ αυτό απευθύνω έκκληση, όπως ξέρει ας μιλήσει , να μάθουμε τι έγινε ο άνθρωπος μας… Τι ήταν, σκυλί και το πετάξαμε; Άνθρωπος ήταν, για όνομα του Θεού, που πάμε;» τόνισε με έμφαση.

Σύμφωνα με το site της παρουσιάστριας, ο υπεύθυνος της επιχείρησης και δύτης, Κώστας Χέλμης, εξήγησε στην κάμερα του «Τούνελ» πως το σόναρ με το ειδικό μάτι που χρησιμοποιούν στα ποτάμια, απεικονίζει με εξαιρετική ακρίβεια το βυθό. Ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, οι εθελοντές μίλησαν με κατοίκους της περιοχής που τους υπέδειξαν συγκεκριμένα σημεία όπου θα μπορούσε να βυθιστεί ένα αμάξι, για να τα ελέγξουν. Εξήγησε πως ο Λουδίας διαφέρει από τον Αξιό ποταμό, καθώς παρουσιάζει σημαντικές ιδιαιτερότητες. Η ροή του δεν είναι έντονη, αλλά έχει «πονηρές» προσβάσεις. Οι εθελοντές κλήθηκαν να ελέγξουν μία περιοχή δεκατριών μιλίων, σε βάθος έξι μέτρων. «Όταν κάναμε την χαρτογράφηση της περιοχής, μας πλησίασαν κάτοικοι και μας είπαν πως το ποτάμι αυτό ξεπλένει… αμαρτίες…» είπε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ», ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved