Συμπληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Φαίης Μπλάχα
Society

Συμπληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Φαίης Μπλάχα

Η δολοφονία της Φαίης Μπλάχα τον Απρίλιο του 2014 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. 

Η άτυχη κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένη από τον αγαπημένο της, ενώ το ερωτικό τρίγωνο που αποκαλύφθηκε στην συνέχεια προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Η αδελφή της Μαριαλένα είχε κρυφή σχέση με τον σύντροφο της άτυχης κοπέλας Βαγγέλη Στεφανάκη.

Ο νεαρός Αθανάσιος Κάκαρης ήταν εκείνος που μετέφερε την Φαίη στο νοσοκομείο και χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας κατέθεσε και αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε το ζευγάρι απλά τους είχε συναντήσει σε σπίτι κοινού φίλου. Ο μάρτυρας περιέγραψε την πρώτη φορά που αντίκρισε τον Βαγγέλη Στεφανάκη και έδειχνε σοκαρισμένος και μονολογούσε: «Πω πω τι μ… έκανα , το κοριτσάκι μου».

Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι η αδελφή της άτυχης κοπέλας ήταν εκείνη που είπε να πουν ψέματα, ότι βρήκε την Φαίη χτυπημένη στον δρόμο κοντά στο σπίτι τους. «Μας είπε να πούμε ότι βρήκα εγώ την Φαίη στο δρόμο τυχαία, κοντά στο σπίτι της, ειδοποίησα το φίλο μου και εκείνος τον Βαγγέλη και την πήγαμε στο νοσοκομείο».

Να σας θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Στεφανάκης καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η Μαριαλένα Μπλάχα σε ποινή φυλάκιση πέντε ετών.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Ιουλίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved