Καταιγίδα Χάρβεϊ: Αλιγάτορες «βολτάρουν» σε αυλή σπιτιού - Τουλάχιστον 20 νεκροί (pics+vid)
Society

Καταιγίδα Χάρβεϊ: Αλιγάτορες «βολτάρουν» σε αυλή σπιτιού - Τουλάχιστον 20 νεκροί (pics+vid)

Η τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ πλήττει την περιοχή δυτικά του Κάμερον στη Λουιζιάνα και αναμένεται να εξασθενήσει σήμερα τη νύχτα - Πληροφορίες διεθνών μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για έως και 20 νεκρούς - Αλιγάτορες έκαναν την εμφάνισή τους στις αυλές των σπιτιών

Η καταιγίδα εντοπίζεται αυτή τη στιγμή σε απόσταση 8 χιλιομέτρων δυτικά του Κάμερον, ανακοίνωσε το NHC.

«Όσον αφορά την πρόγνωση, το κέντρο του Χάρβεϊ θα κινηθεί την Πέμπτη κατά μήκος της Κοιλάδας του Κάτω Μισισιπή και της κοιλάδας του Τενεσί», ανακοίνωσε το κέντρο μετεωρολογικών προγνώσεων που έχει την έδρα του στο Μαϊάμι.

Ένας αστυνομικός στο Χιούστον πέθανε την ώρα που προσπαθούσε να φτάσει στην εργασία του προκειμένου να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις διάσωσης πολιτών από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, ανεβάζοντας σε τέσσερα τα επιβεβαιωμένα θύματα του ακραίου αυτού καιρικού φαινομένου, ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας της τέταρτης πολυπληθέστερης πόλης των ΗΠΑ.

Ο Στιβ Πέρες, που εργαζόταν 34 χρόνια στην αστυνομία, πνίγηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον δρόμο μεταξύ της οικίας του, που βρίσκεται σε ένα προάστιο του Χιούστον, και του αστυνομικού τμήματος όπου εργαζόταν, εξήγησε ο Αρτ Ασιβίντο.

«Πέρασε δυόμιση ώρες προσπαθώντας με όλες του τις δυνάμεις να φτάσει στην εργασία του», επεσήμανε ο Ασιβίντο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Δεν κατάφερε να βρει τρόπο διαφυγής». Μια ομάδα δυτών με τη βοήθεια εθελοντών εντόπισε χθες Τρίτη το πρωί το πτώμα του αστυνομικού σε μια υπόγεια διάβαση βάθους πέντε μέτρων που είχε πλημμυρίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved