Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Θέμα ωρών η σύλληψη των δραστών
Society

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Θέμα ωρών η σύλληψη των δραστών

Μιχάλης Ζαφειρόπουλός | Ειδήσεις.  Ύστερα από το μπουκέτο στοιχείων που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία 24ώρα οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας θεωρούν πλέον ότι η σύλληψη των δυο δραστών είναι θέμα χρόνου.

Τα λάθη των δολοφόνων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο γραφείο τους γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στην οδό Ασκληπιού, το απόγευμα της Πέμπτης (12/10/2017) είναι ικανά να οδηγήσουν σύντομα τους αστυνομικούς στη εξιχνίαση της δολοφονικής επίθεσης. Το γενετικό υλικό, που βρέθηκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έχουν ήδη σταλεί στα ειδικά εργαστήρια, όπου εκεί θα τακτοποιηθούν και θα διασταυρωθούν

«Φύλλο και φτερό» έχουν κάνει οι άνδρες της ασφάλειας το δικηγορικό γραφείου της οδού Ασκληπιού . «Κλειδί» για την συλλογή των στοιχείων έχει αποτελέσει η μαρτυρία του στενού συνεργάτη του γνωστού δικηγόρου ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο το μοιραίο βράδυ και έχει υποδείξει στους αστυνομικούς το «σκηνικό του φόνου. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχει δώσει λεπτομερέστατη περιγραφή των προσώπων που ανήκουν στους δύο δράστες, αφού ήρθε σε επαφών μαζί τους για περισσότερα από 30 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved