Συνταγές από το μοντέλο που έγινε αρχιεπίσκοπος
Society

Συνταγές από το μοντέλο που έγινε αρχιεπίσκοπος

Ο παλαιοημερολογίτης αρχιεπίσκοπος Παρθένιος κυκλοφορεί σε λίγες μέρες ένα βιβλίο μαγειρικής, με μοναστηριακές συνταγές, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν στα γεύματα αγάπης που οργανώνει ο ίδιος και τα ονομάζει «Άνθρωπε Αγάπα»!

Το πάλαι ποτέ μοντέλο, εδώ και χρόνια μαγειρεύει μόνο του για τους αστέγους. Ο κατά κόσμον Βασίλειος Βεζυρεας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της espresso έχει κάνει μεγάλη στροφή στη ζωή του. Πλέον δεν κοιτάζει πίσω, στα χρόνια που τον καλούσαν σε lifestyle εκπομπές επειδή πρωταγωνιστούσε σε σκάνδαλα, αλλά κάθε μέρα προσπαθεί να γίνεται καλύτερος, κάνοντας πράξη το έργο του Θεού.

«Τα έσοδα του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στις γιορτές από μεγάλο εκδοτικό οίκο, θα βοηθήσουν στα γεύματα αγάπης, τα οποία δεν έχουν καμιά κρατική επιχορήγηση» λέει ο ίδιος στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Στηρίζονται εξ ολοκλήρου στις μεμονωμένες προσφορές του κόσμου και οργανώνονται από εμάς που καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με λαϊκές αγορές, σούπερ μάρκετ και καταστήματα προκειμένου να προμηθευτούμε τις πρώτες ύλες. Ολα τα φαγητά τα μαγειρεύω εγώ με τη βοήθεια των κληρικών της συνοδείας μου -περίπου 20 άτομα- αλλά και εθελοντών, κυρίως νέων, οι οποίοι στηρίζουν το έργο. Και δεν μιλάμε μόνο για τον απλό κόσμο που δίνει το “παρών” σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά και για αρκετούς επωνύμους, οι οποίοι προτιμούν να βοηθούν διακριτικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved