Νέα Σμύρνη - Νέες αποκαλύψεις σοκ: Φρίκη με τα όσα έκανε ο πατέρας στα παιδιά του πριν τα σκοτώσει
Society

Νέα Σμύρνη - Νέες αποκαλύψεις σοκ: Φρίκη με τα όσα έκανε ο πατέρας στα παιδιά του πριν τα σκοτώσει

Ειδήσεις – Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη – Τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτουν τη φρίκη που περνούσαν τα παιδιά και η σύζυγος και μητέρα των δύο αγοριών από τον τραγικό πατέρα – Τι αποκαλύπτει φίλη της μητέρας.

 

Οι αποκαλύψεις όσο περνούν οι ώρες από την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη «παγώνουν» το πανελλήνιο. Ο πατέρας χτυπούσε τα παιδιά του και τους φώναζε υστερικά, όταν ήταν ζωηρά. Ασκούσε βία και στη σύζυγό του και μητέρα των άτυχων παιδιών.
Τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας φίλη της μητέρας, η οποία όπως αποκάλυψε, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε οικτρή ψυχολογική κατάσταση.
«Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται σε οικτρή ψυχολογική κατάσταση. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένα τέρας – ένας κτήνος. Το γνωρίζαμε από πάντα, αλλά κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα σκότωνε τα δύο τα αγόρια. Η τραγική μητέρα και σύζυγος του 45χρονου είχε περάσει πολλά. Τόσα πολλά που δεν τα χωράει ανθρώπου νους. Το σώμα της και ειδικά τα μπράτσα της ήταν πάντα μελανιασμένα από το ξύλο που της έριχνε το κτήνος. Όταν τη ρωτούσα πώς το έπαθε, μου έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα. Ότι χτύπησε κατά λάθος σε κάποιο έπιπλο.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved