Πόρισμα - «καταπέλτης» για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα (pics)
Society

Πόρισμα - «καταπέλτης» για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα (pics)

Πλημμύρες Μάνδρα | Ειδήσεις: Οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Αττική στις 15/11/2017, με απολογισμό 23 νεκρούς, αλλά και εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και υλικοτεχνικές υποδομές, μπορεί να χαρακτηρίζονται ως ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, όμως εξίσου ακραία κι εγκληματική υπήρξε η ανθρώπινη αμέλεια και αυθαιρεσία που επέδειξαν οι αρμόδιοι φορείς, στην αποτροπή αυτής της πρωτοφανούς τραγωδίας.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει το πόρισμα - «φωτιά» που εξέδωσε το κλιμάκιο επιθεωρητών του Γραφείου της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου, βάσει του οποίου καταλογίζονται συγκεκριμένες ευθύνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πορίσματος που δημοσιεύονται την Πέμπτη (28/12/2017) στην «Εφημερίδα των Συντακτών», οι επιθεωρητές επιρρίπτουν στο Δασαρχείο Αιγάλεω «εμμονές και αγκυλώσεις επί τυπικών θεμάτων». Παράλληλα, κάνουν λόγο για «λανθασμένη αξιολόγηση των προτεραιοτήτων και της σημασίας και του επείγοντος της δημοπράτησης του έργου», το οποίο, κατά την άποψή τους, «ήταν άκρως αναγκαίο για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved