Καιρός: Η «Λητώ» σκέπασε τη χώρα - Πού σημειώνονται προβλήματα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Society

Καιρός: Η «Λητώ» σκέπασε τη χώρα - Πού σημειώνονται προβλήματα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Καιρός σήμερα: Με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης να βρίσκεται σήμερα (26/2) σε πλήρη ισχύ, το σκηνικό του καιρού συνθέτουν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι θυελλώδεις άνεμοι και οι χιονοπτώσεις, που έχουν ήδη προκαλέσει πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Στην Κεντρική Ελλάδα τα φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα. Στα πεδινά βρέχει ακατάπαυστα από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ενώ από υψόμετρο 200 μέτρων και πάνω χιονίζει με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, από τις 4 τα ξημερώματα.

Έντονες χιονοπτώσεις έχουμε στην περιοχή του Δομοκού με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία και μόνο με αλυσίδες στον δρόμο Λαμίας Δομοκού προς Καρδίτσα και Τρίκαλα. Μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, ενώ από τις 5.30 το πρωί η Τροχαία έχει στήσει μπλόκο λίγο μετά τη Λαμία και απαγορεύει τη διέλευση των φορτηγών αυτοκινήτων ενώ υποχρεώνει τα ΙΧ να βάλουν αλυσίδες για να προχωρήσουν το ταξίδι τους προς τον Δομοκό, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Στα λευκά ξημέρωσε η Δευτέρα στη πόλη της Καλαμπάκας. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, ισχυρή χιονόπτωση σημειώνεται στα πεδινά της περιοχής και μέσα στη πόλη της Καλαμπάκας. Οι δρόμοι έχουν καλυφθεί από χιόνι (έχει φτάσει ήδη τα 5 εκατοστά) το οποίο εξακολουθεί να πέφτει με ένταση.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved