Ραγδαίες εξελίξεις: Κρύβει ο βάλτος το μυστικό της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού;
Society

Ραγδαίες εξελίξεις: Κρύβει ο βάλτος το μυστικό της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού;

Μάρτυρας από την περιοχή του Ανατολικού Θεσσαλονίκης, έσπασε τη σιωπή της και μετά από ενάμιση περίπου χρόνο, μίλησε για όσα είδε, δίνοντας νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Μία μέρα μετά την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού στις αρχές Νοεμβρίου του 2016, η μάρτυρας παρατήρησε ένα αυτοκίνητο όμοιο με αυτό που οδηγούσε ο αγνοούμενος, να κινείται ύποπτα χωρίς φώτα, σε απόμερη βαλτώδη περιοχή στο Ανατολικό.

Στον τόπο, που υπέδειξε η μάρτυρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» έφτασε και ο νομικός εκπρόσωπος των αδελφών του αγνοούμενου κτηνοτρόφου Νίκος Διαλυνάς.

Τις αμέσως επόμενες μέρες οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ θα ξεκινήσουν έρευνες στο βυθό του έλους, με ειδικό εξοπλισμό.

«Είδα το αυτοκίνητο να κινείται προς τον βάλτο…»

Η μάρτυρας που μίλησε στο «Τούνελ» είδε από το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας της γύρω στο σούρουπο, είδε ένα αγροτικό αυτοκίνητο όμοιο με του Γραικού να κατευθύνεται σε ερημική, βαλτώδη περιοχή.

Παρατήρησε από μακριά πως επέβαιναν σε αυτό δύο άτομα. Το αυτοκίνητο κινήθηκε με μικρή ταχύτητα και σταματούσε σταδιακά. Σε ένα σημείο όπου υπάρχει έλος και περιβάλλεται από καλαμιές, το έχασε από το οπτικό της πεδίο. Λίγη ώρα αργότερα το είδε να επιστρέφει και να χάνεται. Το αγροτικό δεν είχε αναμμένα τα φώτα του.

martyras 1

Της έκανε εντύπωση γιατί στο παρελθόν δεν είχε δει αυτοκίνητα να κινούνται σε εκείνη την περιοχή και μάλιστα τέτοια περίοδο.

Στην αρχή δεν αξιολόγησε αυτό που είδε και δεν το ανέφερε στις Αρχές από φόβο μην προκαλέσει πρόβλημα στις έρευνες. Όταν όμως άκουσε την Αγγελική Νικολούλη να λέει στην εκπομπή πως αυτή η περιοχή του βάλτου δεν είχε ερευνηθεί, αποφάσισε να υποδείξει το σημείο για να βοηθήσει έστω και τώρα…

Η μάρτυρας εξήγησε στον δικηγόρο κ. Διαλυνά πως ο δρόμος που κινήθηκε το αμάξι είναι απόμερος και οδηγεί σε αδιέξοδο. Ανέφερε πως της φάνηκε περίεργο γιατί εκείνη την εποχή οι αγρότες δεν δουλεύουν στα γύρω χωράφια τους.

Μαζί με τον κ. Διαλυνά και τους εθελοντές κατευθύνθηκαν μέσω του αγροτικού δρόμου που χρησιμοποιείται σπάνια, στον απόμερο βάλτο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved