Ανατροπή! Ξανά στο εδώλιο ο δολοφόνος της Φαίης
Society

Ανατροπή! Ξανά στο εδώλιο ο δολοφόνος της Φαίης

Η άσκηση αναίρεσης από τον Άρειο Πάγο κατά της απόφασης που «έσπαγε» τη βαριά ποινή και αναγνώριζε ελαφρυντικά στον Βαγγέλη Στεφανάκη, τον φέρνει αντιμέτωπο με τα ισόβια.

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να δικαστεί ξανά και να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, βρίσκεται ο Βαγγέλης Στεφανάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος για τον θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπάχλα, την άνοιξη του 2013, στη Νέα Μάκρη.

Ο 29χρονος κατάφερε στον δεύτερο βαθμό να «αποσπάσει» ένα ελαφρυντικό από το δικαστήριο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια (επιβλήθηκαν 20 χρόνια ) και να έχει σημαντικές πιθανότητες να βγει σε λίγα χρόνια από τη φυλακή.
Ωστόσο η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευσταθία Σπυροπούλου, άσκησε αναίρεση κατά της καταδικαστικής απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για έλλειψη της επιβαλλόμενης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας, ειδικότερα κατά το μέρος που αναγνωρίσθηκε στον Βαγγέλη Στεφανάκη το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Η δολοφονία της όμορφης Φαίης που σόκαρε το πανελλήνιο, έφερε στο φως ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Ο νεαρός άνδρας ήταν ο πρωταγωνιστής ενός ερωτικού τριγώνου, καθώς διατηρούσε παράλληλη ερωτική σχέση τόσο με την 23χρονη όσο και με την μεγαλύτερη αδερφή της Μαριαλένα.


Μάλιστα η νεαρή γυναίκα, η οποία στο δεύτερο βαθμό δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών με αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχη για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία, αφού φέρεται να έπεισε τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να πουν ψέμματα ότι η αδερφή της βρέθηκε τυχαία πεσμένη στην άκρη του δρόμου.

Η αντιεισαγγελέας στην αναίρεση κατά της υπόθεσης που έχει καταθέσει ήταν καταπέλτης, περιγράφοντας τα χτυπήματα που δέχθηκε η άτυχη Φαίη Μπλάχα, την συμπεριφορά του δράστη, αλλά και όλα τα σημεία των καταθέσεων βάσει των οποίων δεν θα έπρεπε να του δοθεί το ελαφρυντικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved