Και μέσα σε αυτήν την απάνθρωπη πραγματικότητα, δείξε πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είσαι
Society

Και μέσα σε αυτήν την απάνθρωπη πραγματικότητα, δείξε πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είσαι

Άφησέ μας εμάς τους νέους να ονειρευτούμε πως υπάρχει μία λάμψη ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον ακόμη και αν τα ρούχα μας είναι λερωμένα με στάχτες. 

Δεν ξημέρωσε μία μαύρη ημέρα. Ξημέρωσε μία ημέρα που κανείς μας δε θα ήθελε να υπάρξει ούτε και για τον χειρότερο εχθρό του. Θα ήθελες να είναι ένα κακό παραμύθι αλλά δεν είναι. Υπάρχουν δράκοι στην ιστορία μας αλλά με ανθρώπινη μορφή. Είναι αληθινοί, έχουν δύο χέρια με τα οποία και δημιούργησαν αυτό το κακό. Δεν έχω παιδιά αλλά αν είχα δεν ξέρω αν θα ήμουν χαρούμενη για το μέλλον τους. Δεν είμαι καν για το δικό μου παρόν. Γιατί να υπάρχουν τέτοιοι «δράκοι»; Ποτέ μου δεν ήμουν ρομαντική αλλά σήμερα θα ήθελα να γράφω για όμορφες πριγκίπισσες και να μην αντικρίζω στάχτες και χαμένες περιουσίες. Να μη μετρώ νεκρούς αλλά χαρούμενες στιγμές.

Μέσα σε αυτήν την απάνθρωπη πραγματικότητα θέλω να δείξεις πως είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Να στείλεις ένα μήνυμα. Να δώσεις ένα μπουκαλάκι νερό. Να αγοράσεις τρόφιμα. Να δώσεις τα ρούχα σου που τόσα χρόνια δε φοράς. Να σώσεις αδέσποτα και κατοικίδια που έφυγαν από το σπίτι τους και χάθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. Να προσφέρεις έστω ένα χώρο για να κοιμηθεί κάποιος. Μπορεί σήμερα να είμαι εγώ αυτή που μετρώ καταστροφές και πίστεψέ με δε θέλω να συνεχίσω την πρόταση λέγοντας πως ίσως αύριο είσαι εσύ. Θέλω να γραφτεί επίλογος. Να τραβήξουμε και μία μαύρη γραμμή έντονη με αρχή και τέλος.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved