Αυτή είναι η πραγματική «Αννίτα Π.»: Με διέσυραν
Society

Αυτή είναι η πραγματική «Αννίτα Π.»: Με διέσυραν

Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση του πως μπορεί κανείς να βρεθεί μπλεγμένος εξαιτίας της κουλτούρας του copy paste που κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό στο Ιντερνετ και στην άκριτη δημοσίευση πληροφορικών χωρίς διασταύρωση.

Πρόκειται για μια χαρακτηριστική περίπτωση του πώς μπορεί κανείς να βρεθεί μπλεγμένος εξαιτίας της κουλτούρας του copy paste που κυριαρχεί στο Ιντερνετ και στην άκριτη δημοσίευση πληροφορικών χωρίς διασταύρωση.

Τη Δευτέρα μεγάλος αριθμός ΜΜΕ δημοσίευσε επιστολή με τίτλο «Άκου να σου πω Αλέξη» στην οποία η υπογράφουσα Αννίτα Π. εμφανίζονταν να μιλά ως φίλη της οικογένειας της Βαρβάρας Βουκάκη που έχασε τα παιδιά και τον σύζυγό της στην πυρκαγιά στο Μάτι και να καταλογίζει την ευθύνη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η κυρία Βουκάκη είχε απευθύνει έκκληση στα ΜΜΕ με επιστολή της να μην δημοσιεύουν κείμενα εξ ονόματός της οικογένειάς της και να την αφήσουν να πενθήσει τα παιδιά και το σύζυγό της. Είχε προηγηθεί δημόσια ανάγνωση του δημοσιογράφου και σύμβουλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου στην τηλεόραση του Σκάι μήνυμα που φέρεται να έγραψε η μητέρα η κυρία Βαρβάρα Βουκάκη προς τη σύζυγό του.

Το CNN Greece βρήκε την "πραγματική Αννίτα Π" και συνομίλησε μαζί της για την περιπέτεια που πέρασε αλλά και για τον διασυρμό του ονόματος και της προσωπικότητάς της.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved