Καμάρωνε για την δολοφονία του συντρόφου της μέσα στη φυλακή
Society

Καμάρωνε για την δολοφονία του συντρόφου της μέσα στη φυλακή

Καμάρωνε ότι σκότωσε τον άπιστο σύντροφό της, αλλά την πρόδωσαν στην κατάθεσή τους οι συγκρατούμενές της

Η 27χρονη Αμερικανίδα ξέσπασε σε λυγμούς όταν συνειδητοποίησε ότι την πρόδωσαν οι πρώην συγκρατούμενες της και δεν θα γλίτωνε ούτε αυτήν τη φορά την καταδίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την εγκατέλειψε για τη Miss Ohio 2012.

Η κατηγορούμνη Σάνια Χιούμπερς τις άκουσε στην επανάληψη της δίκης της να περιγράφουν όλα όσα τους έλεγε χωρίς ίχνος μεταμέλειας για τον φόνο του Ράιαν Πόστον.

Η 27χρονη είναι στη φυλακή από το 2015, όπου καταδικάστηκε σε κάθειρξη 40 ετών. Όμως, η απόφαση ακυρώθηκε προ μηνών, όταν αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους ενόρκους είχε ποινικό παρελθόν. Στην επανάληψη της δίκη της στο Οχάιο οι δικαστές άκουσαν ότι στις 12 Οκτωβρίου 2012 η πρώην φοιτήτρια ψυχολογίας πυροβόλησε τον Πόστον έξι φορές στο πρόσωπο και το σώμα του έξω από το σπίτι του. Η Χιούμπερς έδρασε λίγο πριν ο Πόστον συναντηθεί με τη νέα σύντροφό του και Miss Ohio 2012 Οντρεϊ Μποτλ.

Όταν άρχισαν να καταθέτουν οι πρώην συγκρατούμενές εκείνη ξέσπασε σε λυγμούς και έπεσε στην αγκαλιά ενός δικηγόρου. Οι γυναίκες αποκάλυψαν ότι η Χιούμπερς καμάρωνε για τη δολοφονία του Πόστον. Χαιρόταν δε που τον πυροβόλησε στο πρόσωπο διότι, όπως επαναλάμβανε, έτσι εκείνος έκανε τη «ρινοπλαστική που τόσο επιθυμούσε». Μιλώντας στο τηλέφωνο με τη μητέρα της έλεγε ότι οι γονείς του Πόστον μπορούν να «αγοράσουν άλλο παιδί, διότι έχουν πολλά λεφτά», ενώ διαμαρτυρόταν για την καταδίκη της διότι, όπως έλεγε, «υπάρχουν άλλα εγκλήματα πιο φοβερά από τον φόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved