«Τρέμουν» οι αλβανικές Αρχές την κηδεία του Κατσίφα: Φόβοι για επεισόδια
Society

«Τρέμουν» οι αλβανικές Αρχές την κηδεία του Κατσίφα: Φόβοι για επεισόδια

Γιατί τα Τίρανα «ροκανίζουν» το χρόνο και καθυστερούν την επιστροφή της σορού του 35χρονου Έλληνα ομογενή στην οικογένειά του – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας για την έρευνα της αλβανικής Εισαγγελίας.

Σε «θολά νερά» εξακολουθεί να κινείται η υπόθεση θανάτου του 35χρονου Έλληνα ομογενή, Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς μέχρι στιγμής οι αλβανικές Αρχές ακολουθούν την απαράδεκτη οδό των καθυστερήσεων, αρνούμενες να επιστρέψουν τη σορό του στους γονείς και τους οικείους του.

Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευθύμιος Ναυρίδης, σημείωσε τη Δευτέρα (05/11/2018) πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Τιράνων, ώστε να παραδοθεί η σορός του στην οικογένειά του στους Βουλιαράτες.

«Αντί γι’ αυτό, η αλβανική Εισαγγελία κάλεσε τον πατέρα του να δώσει εξηγήσεις και μετά κάλεσε και την πρώην σύζυγο του κ. Κατσίφα για κατάθεση», είπε ο κ. Ναυρίδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved