Υπάτιος Πατμάνογλου:««Η ζωή συνεχίζεται» έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε»
Society

Υπάτιος Πατμάνογλου:««Η ζωή συνεχίζεται» έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε»

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του.
Ο 42χρονος στις 26 Φεβρουαρίου 2017 έχασε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα και τον γιο του, όταν η τρελή πορεία της Porsche, την οποία οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό του.

Ο Υπάτιος λοιπόν ενάμιση χρόνο μετά το δυστύχημα, πήρε την απόφαση να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Πριν από λίγες ημέρες, με ανάρτησή του στα social media ανέφερε ότι «η ζωή προχωράει και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε». Και στη συνέχεια η εκπομπή «Μαζί σου» αποκάλυψε ότι παντρεύεται ο Υπάτιος μέσα στον Δεκέμβρη γιατί η 39χρονη σύντροφός του είναι έγκυος.

«”Η ζωή συνεχίζεται” έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε» δήλωσε ο Υπάτιος στη Real News, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασίσει να «προχωρήσει με την αγάπη του Θεού» και να παντρευτεί για ακόμα μια φορά. «Δεν θέλω να δώσω ημερομηνία, δεν θα την αποκαλύψω μετά από όσα τράβηξα»,πρόσθεσε.

Ποια είναι όμως η νέα σύντροφος;
Η 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή, ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων και έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved