Ελεύθερος μετά το διπλό φονικό ο Γιώργος Κοκολογιάννης, αδερφός του πρώην παίκτη του ριάλιτι Mission
Society

Ελεύθερος μετά το διπλό φονικό ο Γιώργος Κοκολογιάννης, αδερφός του πρώην παίκτη του ριάλιτι Mission

Σχεδόν εξίμισι χρόνια μετά το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία του Ηρακλείου με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη, ο αδελφός του γνωστού από το Mission, Στέφανου Κοκολογιάννη, ο Γιώργος, αναπνέει και πάλι αέρα ελευθερίας!

Με το χαρτί της αποφυλάκισης στα χέρια, όπως αναφέρει η espresso, πέρασε την Τρίτη την πύλη εξόδου των φυλακών της Αγυιάς ο 57χρονος κρεοπώλης, ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 σκότωσε μέσα στο κατάστημα του τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και έγινε η αιτία για να τραυματιστεί θανάσιμα ο 64χρονος Μανώλης Σταυρουλάκης, ο οποίος χτυπήθηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε και τον πέτυχε στο απέναντι καφενείο, όπου καθόταν.

Σύμφωνα με το cretalive η τελευταία εξέλιξη δεν προκάλεσε έκπληξη, αλλά θεωρήθηκε από πολλούς αναμενόμενη ,λόγω της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, το οποίο είχε «σπάσει» τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτόδικα! Τον Δεκέμβριο του 2017 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης είχε κρίνει ομόφωνα ένοχο τον 57χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βρασμό ψυχικής ορμής για τον Ξυδάκη και ένοχο για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον Σταυρουλάκη.

Για την πρώτη κατηγορία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 χρόνων και για τη δεύτερη είχαν προταθεί τα πέντε χρόνια. Όμως το δικαστήριο δέχτηκε ότι και α δύο θάνατοι επήλθαν από έναν και μοναδικό πυροβολισμό, και έτσι το πλημμέλημα απορρίφθηκε από το κακούργημα.

Στον κατηγορούμενο είχε επιβληθεί και φυλάκιση τριών ετών για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι «Μission» Στέφανος Κοκολογιάννης, ο οποίος ήταν επίσης κατηγορούμενος αλλά ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή ότι δεν βρισκόταν καν στο χωριό όταν έγινε το έγκλημα, κρίθηκε ομόφωνα αθώος για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας - οπλοχρησίας, αν και σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξή 14 ετών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved