Ο Σέρος Μύρτας επέστρεψε στα κοσμικά στέκια και τα «σπάει» στα μπουζούκια ανενόχλητος (βίντεο)
Society

Ο Σέρος Μύρτας επέστρεψε στα κοσμικά στέκια και τα «σπάει» στα μπουζούκια ανενόχλητος (βίντεο)

Ο γνωστός θαμώνας των κοσμοπολίτικων στεκιών με τα ακριβά γούστα και τον πολυτελή βίο, κ. Σέρος Μύρτας, επανήλθε στα «μπουζουκομάγαζα», αφού απείχε 2 χρόνια εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση με τη μαφία των Ρομά για την οποία μάλιστα είχε κατηγορηθεί ως «πληροφοριοδότης» από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση - Χτίζει «βουνά» με πανέρια στα μπουζούκια και κανείς δεν αναρωτιέται «με τι λεφτά;»

Αξίζει να θυμίσουμε ότι εδώ και 2 χρόνια ο συγκεκριμένος κύριος είχε «εξαφανιστεί», αφού το όνομά του είχε συνδεθεί με την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και αφορούσε την εξάρθρωση της διαβόητης μαφίας των Ρομά που είχε ρημάξει την ελληνική επικράτεια κλέβοντας σπίτια, αυτοκίνητα και χρυσαφικά.

Τελικά, ο Σέρος Μύρτας εμφανίστηκε πάλι, τις άγιες τούτες μέρες μαζί με τη σύντροφό του, να τα σπάνε μέχρι πρωΐας στα μπουζούκια και να φτιάχνουν σωρούς από λουλούδια στις πίστες.

Είναι τόση η χαρά και η καλοπέρασή του, που η σύντροφός του δεν άντεξε και σήκωσε βίντεο στα σόσιαλ μίντια.



Λεφτά υπάρχουν όπως βλέπετε!!! Τόνοι τα πανέρια που πετάει ο Σέρος Μύρτας με τη σύντροφό του...

Έχουν κλείσει όλη την πίστα. Με δυσκολία διακρίνονται οι καλλιτέχνες.

Χτίζει «βουνά» με πανέρια στα μπουζούκια και κανείς δεν αναρωτιέται «με τι λεφτά;». Μα προφανώς από την κοπιώδη εργασία του!

Τι δουλειά κάνει; Αυτό το ξέρουν στην εφορία. Προφανώς κάποιο επικερδές επάγγελμα δηλώνει με έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!



Κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος και διάγει βίο πολυτελή, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν ξέρει κανείς ποια είναι η πηγή των εσόδων του.

Τι ακριβώς επαγγέλεται είναι άγνωστο!

Και δεν φαίνεται να ενδιαφέρει και κανέναν. Ούτε καν το ΣΔΟΕ και τις υπηρεσίες ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών και της Οικονομικής Αστυνομίας που υποτίθεται ότι τσακίζουν τη διαφθορά και το μαύρο χρήμα...

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τη μαφία των Ρομά, το Νοέμβριο του 2016 είχαν απαγγελθεί κατηγορίες και είχαν φυλακιστεί 11 άτομα, ενώ εμπλοκή είχε και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι ο κ. Μύρτας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη σπείρα και μάλιστα εκτιμούν πως ο εν λόγω κύριος «έδωσε» τους υπόλοιπους προκειμένου να έχει ευνοϊκή μεταχείριση!!!

Να το πούμε «λαϊκά»: Το παιδί είχε κελαηδήσει... και το ξέρουν άπαντες!

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved