Σε απόρθητο φρούριο ετοιμάζεται να μετατρέψει το θέατρο του ο Δημήτρης Καρατζιάς
Society

Σε απόρθητο φρούριο ετοιμάζεται να μετατρέψει το θέατρο του ο Δημήτρης Καρατζιάς

Άγνωστοι «χτύπησαν» για τέταρτη φορά -τρίτη τον τελευταίο μήνα- τον πολυχώρο Vault του Δημήτρη Καρατζιά ,σπάζοντας ακό­μα μία φορά τη ντζαμαρία παρότι χτυπούσε ο συναγερμός.

«Είναι αστείο πια. Και να θες να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία, τώρα πια δεν μπορείς. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα. Κάμερες ασφαλείας στις τζαμόπορτες, σιδεριές στις πόρ­τες, όλα αυτά που θέλαμε να αποφύγουμε, δυστυ­χώς θα τα κάνουμε, προκειμένου να προφυλαχθούμε» λέ­ει στην «Εspresso» ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και υπεύθυ­νος του θεάτρου, ο οποίος προσθέτει: «Εμείς μένουμε πά­ρα πολύ κοντά στο θέατρο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, σε τέσσερα λεπτά ήμασταν εκεί και ύστερα από πέντε λε­πτά εκεί ήταν και η Αστυνομία.

Αλλά τί να κάνουν οι άνθρωποι; Επειδή το θέατρο είναι σε μια κατοικημένη περιοχή, με το που χτύπησε ο συ­ναγερμός, οι διαρρήκτες πρόλαβαν και άρπαξαν ό,τι βρήκαν και έφυγαν. Κάτι μπουκάλια, δηλα­δή, πήραν μόνο από το μπαρ. Στο ταμείο δεν υπήρχαν ούτε κέρματα. Ωστόσο, έσπασαν την τζαμαρία» αναφέρει, χωρίς να κατα­φέρνει να κρύψει τον εκνευρισμό του για το θράσος κάποιων που επιμένουν να «χτυ­πούν» έναν χώρο πολιτισμού.

Παρ' όλα αυτά, η παράσταση «Χορεύο­ντας στο σκοτάδι» -που ανεβαίνει κάθε Δευ­τέρα και Τρίτη στο θέατρο- παίχτηκε κανονικά χθες το βράδυ. «Εννοείται ότι όλες μας οι παραστά­σεις θα συνεχιστούν κανονικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved