Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας
Society

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο Γιώργος Τσούκαλης ανέλαβε την υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη και μίλησε για την ιστορία που καθήλωσε όλη την Ελλάδα.

Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη συγκλόνισε το Πανελλήνιο, κι ο γνωστός δικηγόρος μιλά σε συνεντευξή του για αυτήν, λέγοντας λεπτομέρειες.

Ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη την ανέλαβα μετά από ένα ενάμιση μήνα- ήμουν μακριά από τα γεγονότα- παρόλα αυτά μαζί με τον συνάδελφο μου στα Γιάννενα κάναμε το καλύτερο δυνατό. Και μόνο το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε το περίφημο cd που είναι μέρος της δικογραφίας και εκεί φαίνεται συνοπτικά τι υπέφερε αυτό το παιδί και βέβαια το ότι δικαιωθήκαμε. Γιατί από την πρώτη στιγμή αν ανατρέξει κανείς στις δηλώσεις μου έλεγα ότι το παιδί είναι στα Γιάννενα, παρά την επιθυμία της μητέρας να ψάξουμε και στην Αθήνα εγώ έλεγα από την αρχή ότι το παιδί είναι δίπλα από τη σχολή και δικαιωθήκαμε.

Ένστικτο και λογική ένα παιδί το οποίο έφυγε χωρίς κινητό τηλέφωνο, χωρίς χρήματα, δεν ήταν καλά ντυμένο. Κατά σύμπτωση είμαι Γιαννιώτης και ξέρω τον καιρό, βροχερός ακόμη και την άνοιξη και το φθινόπωρο πόσο μάλλον τον χειμώνα, δεν ήταν δυνατό να απομακρυνθεί. Ήταν μία υπόθεση που με έχει συγκλονίσει, γιατί το πρωινό που βρεθήκαμε στο σημείο και αντίκρισα τον άτυχο Βαγγέλη, αυτό έχει γίνει ένα ανεξίτηλο τατουάζ στο μυαλό μου το οποίο δεν φεύγει ποτέ.

Το προηγούμενο βράδυ έτρωγα με τον θείο του Βαγγέλη ο οποίος με ρώτησε αν πιστεύω πως το παιδί υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ζωντανό, στους γονείς δεν μπορούσα να αναφέρω κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος ήταν ψύχραιμος, για μένα δεν
υπάρχει καμία περίπτωση το παιδί να είναι ζωντανό του απάντησα, μακάρι να κάνω τη μεγαλύτερη επαγγελματική γκάφα και να βρεθεί ζωντανός αλλά, δεν είναι. Αυτό γίνεται στις 10:00 το βράδυ, και το πρωί μας καλούν να γίνει η αναγνώριση της σορού όπου ειδοποιήθηκε και η οικογένεια.

Είναι στιγμές που δεν μπορείς να τις ξεπεράσει και τώρα που μου το λέτε αισθάνομαι αδύναμος μπροστά σε αυτή την εικόνα, γιατί έχω γνωρίσει την οικογένεια και έχω δεθεί μαζί τους, με όλες τις μεγάλες μου υποθέσεις με τις οικογένειες διατηρώ
άριστες σχέσεις»

Όσον αφορά στην υπόθεση του Άλεξ, ο ίδιος επισημαίνει:

«Είναι μία υπόθεση που έχει τελεσιδικήσει. Δικάστηκαν τα παιδιά υπό δικαστική επιμέλεια δύο-τρία χρόνια. Ο μεγαλύτερος καημός της μάνας είναι αν θα βρεθεί ποτέ αυτό το παιδί. Αν δεν μιλήσυν οι οικογένειες που εμπλέκονται, γιατί για μένα ή κάηκε στη χωματερή αλλά αυτανάφλεξη Φεβρουάριο μήνα με χιόνια αποκλείεται να έχουμε
ή στο ποτάμι στη Μπαρμπούτα που μέχρι εκεί πήγε ο Αλεξ τον πήρε το ποτάμι και έφυγε. Επειδή ακούγονται πολλές ιστορίες κατά διαστήματα, μακάρι να ήταν λάθος.

Σημασία έχει ότι το παιδί δεν βρίσκεται στη ζωή. Είναι ο καημός της Ναντέλας, η οποία πολλές φορές μου λέει: «Γιώργο θέλω να ανάψω ένα κεράκι στο παιδί μου, και δεν μπορώ». Πρόκειται για μία υπέροχη γυναίκα, η οποία έχει διδάξει στην Ελληνική κοινωνία τι σημαίνει πολιτισμός, τι σημαίνει αξιοπρέπεια, τι σημαίνει ήθος», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved