Και όμως, είναι η ίδια γυναίκα! Έχασε 66 ολόκληρα κιλά! Πώς τα κατάφερε; (photos)
Society

Και όμως, είναι η ίδια γυναίκα! Έχασε 66 ολόκληρα κιλά! Πώς τα κατάφερε; (photos)

Η Cambria Harris βασανιζόταν μέσα στο κορμί της το οποίο είχε πολλά περισσότερα κιλά από ό,τι ήθελε ή μπορούσε να... αντέξει. 

Δεν είχε ποιότητα ζωής και η μόνη της παρηγοριά, τα πιο όμορφα χρόνια της νιότης της, που τα περνούσε μοναχικά, απομονωμένη και κλεισμένη στον εαυτό της, ήταν το φαγητό. Κάπως έτσι άρχισε να παίρνει κιλά, τόσα πολλά που πλέον είχε πρόβλημα στην καθημερινότητά της για να κάνει ακόμα και τα πιο απλά πράγματα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε στο Αμερικανικό Women's Health:

«Το φαγητό για μένα που ήμουν ένα μοναχικό παιδί, ήταν ένας πιστός φίλος. Η εκκλησία την Κυριακή ήταν η μόνη κοινωνική μου συναναστροφή, και φυσικά δεν ήμουν καθόλου κοινωνική.

Έτσι, το γεύμα στον δρόμο από την εκκλησία για το σπίτι ήταν κάτι που περίμενα με ανυπομονησία κάθε Κυριακή. Έφτασα να ζυγίζω στο σχολείο 98 κιλά. Κάπου εκεί είχα και ερωτική απογοήτευση, γεγονός που βοήθησε στο να πάρω ακόμα περισσότερο βάρος. Χωρίσαμε όταν ήμουν 21 ετών και για μένα ήταν μία καταστροφή την οποία δεν περίμενα πως θα ζούσα ποτέ.

Έπαθα κατάθλιψη, κάτι που με ώθησε ακόμα πιο πολύ στην ανάγκη να τρώω περισσότερο. Πήρα ακόμα περισσότερα κιλά γιατί άρχισα να εξαρτώμαι από το φαγητό για να νιώσω καλά.

Συνέχισα έτσι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μέχρι που τελικά είπα «αρκετά πια».

Η νεαρή κοπέλα, νοσοκόμα στο επάγγελμα, αποφάσισε να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια για το «γαστρικό μανίκι», μία χειρουργική επέμβαση που θα τη βοηθούσε να βγει από τη «φυλακή» του σώματός της. Τον Ιούνιο του 2016 υποβλήθηκε στη συγκεκριμένη επέμβαση και άλλαξε εντελώς τη διατροφή της αφού έγινε χορτοφάγος.

Μέσα σε δύο χρόνια, η οποία είναι και τραγουδίστρια και συνθέτρια, κατάφερε να χάσει τα κιλά που τη βάραιναν αλλά και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν. Τώρα, όμως, έχει βάλει το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής της.

Να καταφέρει να παραμείνει στα κιλά που είναι τώρα και να μην πάρει γραμμάριο παραπάνω αφού το στομάχι της έχει μεγαλώσει κατά 30% από την ημέρα της επέμβασης.

Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να πάρει βάρος. Προσέχει τη διατροφή της, τρώει μόνο χορταρικά και φρούτα και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στον… παλιό εαυτό της που δεν της αρέσει καθόλου πλέον.

Δείτε στην παρακάτω gallery πώς ήταν και πώς έγινε η νεαρή κοπέλα η οποία πλέον είναι πολύ ευτυχισμένη με το restart που έκανε στη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved