Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεσης της «μικρής Μαντλίν» των ‘80s
Society

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεσης της «μικρής Μαντλίν» των ‘80s

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από την τραγική ιστορία, ωστόσο οι Αρχές φαίνεται πως έφτασαν στην λύση του μυστηρίου.

Έχουν περάσει 40 από την εξαφάνιση της μικρής Katrice , ωστόσο οι Αρχές προχώρησαν σε μια σύλληψη στο Σουίντον και ειδικά συνεργεία άρχισαν να σκάβουν τον κήπο ενός σπιτιού.

Η φρικιαστική ιστορία

Η Katrice Lee εξαφανίστηκε από ένα κατάστημα που είχε μεταβεί με τη μαμά της Sharon προκειμένου να αγοράσουν γλυκά για το πάρτι των γενεθλίων της. Θα έκλεινε τα δυο της χρόνια. Η οικογένεια έμενε στο Paderborn της Γερμανίας όπου ο πατέρας της μικρούλας ο Richard υπηρετούσε στον Βρετανικό Στρατό.

Μετά την εξαφάνιση της μικρής Katrice η οικογένειά της πάντα είχε την ελπίδα ότι είναι ζωντανή. Όμως, τα χρόνια περνούσαν και η οικογένεια ζούσε μια κόλαση. Οι γονείς της Katrice χώρισαν αλλά ποτέ δεν έπαψαν να ελπίζουν.

Την Τρίτη μια ομάδα ερευνητών της Βασιλικής Στρατιωτικής Αστυνομίας άρχισαν έρευνες σε κατοικία στο Σουίντον που είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας στο Χαρτλπουλ.

Το μαύρο πακέτο

Μάρτυρες λένε ότι βρέθηκε ένα μαύρο πακέτο κάτω από την βεράντα του σπιτιού με τους ερευνητές να σκάβουν ακόμα και κατά την διάρκεια της νύχτας. Επίσης έγινε και μια σύλληψη.

Η Katrice, εξαφανίστηκε μέσα από ένα πολυκατάστημα που ήταν γεμάτο κόσμο αφού ήταν παραμονές Χριστουγέννων. Η μητέρα της μικρής την άφησε στην θεία της κοντά στο ταμείο και πήγε μέσα στο κατάστημα να πάρει κάτι που είχε ξεχάσει. Όταν επέστρεψε λίγο μετά το παιδί είχε εξαφανιστεί. Η θεία της είπε ότι νόμιζε πως το παιδί είχε ακολουθήσει την μητέρα του.

Τα σενάρια και οι ψεύτικες ομολογίες

Αρχικά νόμιζαν ότι η μικρούλα είχε πνιγεί σε μια κοντινή λίμνη. Όμως οι γερμανικές αρχές δεν έκαναν όσα έπρεπε. Δεν έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα στην υπόθεση και δεν την έψαξαν όσο έπρεπε.

Μια γυναίκα είχε πει στην αστυνομία ότι ο πρώην φίλος της ο οποίος υπηρετούσε στην ίδια μονάδα με τον πατέρα της Katrice είχε ομολογήσει ότι είχε δολοφονήσει ένα παιδί. Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και η πρώην φίλη του πέθανε λίγο καιρό μετά.

Η οικογένεια δεν σταματούσε να ψάχνει απαντήσεις για την εξαφάνιση του παιδιού της. Πολλές ήταν και οι εκπομπές αναζήτησης από βρετανικά δίκτυα που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση.

Υπόθεση «Μαντλίν»

Τελικά, η στρατωτική αστυνομία το 2018 ξεκίνησε νέα έρευνα θεωρώντας ότι η Katrice έπεσε θύμα απαγωγής και μεγάλωσε σε άλλη οικογένεια στην Ευρώπη χωρίς να ξέρει ποια είναι στ’ αλήθεια αφού είχε απαχθεί στην τρυφερή ηλικία των δυο ετών.

Μάλιστα, το 2018 η αστυνομία έφτιαξε μέσω υπολογιστή μια φωτογραφία πως θα ήταν σήμερα η Katrice

Σήμερα, αν ζει η Katrice θα είναι 39 ετών και δεν θα θυμάται τίποτα από την κανονική της οικογένεια.

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved