Κι άλλοι stars κυκλοφορούν με μάσκες για τον κορονoϊό και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους (photos)
Society

Κι άλλοι stars κυκλοφορούν με μάσκες για τον κορονoϊό και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους (photos)

Ο κορονoϊός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, τόσο λόγω των κρουσμάτων που σημειώνονται όσο και λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την καταπολέμησή του.

Αποτελεί ένα από τα φλέγοντα ζητήματα των ημερών και πρωταγωνιστεί στα μέσα ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε προβάλλει πολλούς stars που κυκλοφορούν φορώντας μάσκες προστασίας.

Η λίστα, όμως, με τους αστέρες που λαμβάνουν τα μέτρα τους και φροντίζουν για την υγεία τους αυξάνεται συνεχώς. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διατηρεί ο εκάστοτε star, κοινοποιούνται φωτογραφίες με τους ίδιους να φορούν γάντια και μάσκες, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που παρακινούν τους συνανθρώπους μας να είναι προσεκτικοί.

Η Naomi Campbell δημοσίευσε εικόνες της όπου δύσκολα την αναγνωρίζεις, αλλά και ο Sylvester Stallone ήταν σχεδόν αγνώριστος σε πτήση του. Η star του «Vampire Diaries» Nina Dobrev, αλλά και η Ursula Corbero του «La casa de Papel» έκαναν κοινοποιήσεις με μάσκες, με την τελευταία να τονίζει: «Να προσέχουμε όλοι την υγεία μας».

Πάμε να δούμε τις εικόνες που ανάρτησαν κάποιοι από τους διασημότερους stars του κόσμου στο ακόλουθο φωτογραφικό album…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved