Ένα βίντεο για τον κορονοϊό που αξίζει να δεις και να προβληματιστείς (video)
Society

Ένα βίντεο για τον κορονοϊό που αξίζει να δεις και να προβληματιστείς (video)

Η πανδημία του κορονοϊού είναι το θέμα που απασχολεί όλους μας.

Τα κρούσματα πολλά, ενώ η Ιταλία μετρά δυστυχώς πάνω από 2.000 θανάτους και έχει πληγεί πολύ από τον καινούργιο αυτόν ιό. Τα συνολικά κρούσματα υπολογίζονται στις 190.000 χιλιάδες περίπου, ενώ οι θάνατοι σε παγκόσμια κλίμακα υπολογίζονται στις 7.000.

Στην χώρα μας μέχρι αυτήν την ώρα τα συνολικά κρούσματα του κορονοϊού ανέρχονται στα 387 , έντεκα ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, και δυστυχώς μετράμε πια 5 νεκρούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/3/2020) ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του σήμερα (17/3/2020) ανακοίνωσε το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Είμαστε σε πόλεμο. O εχθρός είναι αόρατος και ύπουλος. Μείνετε, λοιπόν, ασφαλείς, μείνετε σπίτι».

Στο youtube, τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα ενδιαφέρον βίντεο από μια Ιταλίδα γυναίκα, την Darinka Montico. To βίντεο αυτό σε καλεί να ακούσεις (#ascolta). Σε καλεί να μην φοβηθείς αλλά να αφυπνιστείς και να προβληματιστείς.

Είναι στην ιταλική γλώσσα αλλά με ελληνικούς υπότιτλους, αφού η χρήστης που το δημοσίευσε ήταν εξαρχής ανοιχτή στην μετάφραση και στον υποτιτλισμό του.

Αφιέρωσε 3 λεπτά και δες το

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved