Το Newsbomb.gr στο Κουκάκι: Τι λένε οι ενορίτες για τον ιερέα που κοινώνησε πιστούς (pics&vids)
Society

Το Newsbomb.gr στο Κουκάκι: Τι λένε οι ενορίτες για τον ιερέα που κοινώνησε πιστούς (pics&vids)

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Στον ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι βρέθηκε το Newsbomb.gr, όπου πριν τρεις ημέρες και συγκεκριμένα την  Κυριακή των Βαΐων ο ιερέας της εκκλησίας, Πατέρας Γεώργιος, προχώρησε στο μυστήριο της θείας μετάληψης κάποιων πιστών, από την πίσω πόρτα της εκκλησίας.

Το γεγονός βγήκε στο φως της δημοσιότητας, καθώς περίοικος, ανήρτησε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις εισαγγελικές αρχές και ο υπουργός δικαιοσύνης να ζητήσει από τα αρμόδια δικαστικά όργανα να προχωρήσουν σε διερεύνηση της υπόθεσης για την παραβίαση της κοινής υπουργικής απόφασης των μέτρων περιορισμού.

Με βάση την αυτόφωρη διαδικασία ο ιερέας του ναού αναζητείτο από την αστυνομία αλλά δεν προσήχθη. Χθες, ωστόσο με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του στο facebook εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο μυστήριο της θείας μετάληψης.

Το Newsbomb.gr βρήκε τον πατέρα Γεώργιο, ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο του στην εκκλησία, αλλά όπως εξήγησε δεν μιλά στα μέσα ενημέρωσης, καθώς ό,τι έπρεπε να πει το είπε με την έγγραφη δήλωσή του, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του στο facebook.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved