Κορονοϊός: Συγκλονιστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη - Πάρκινγκ μετατράπηκε σε νοσοκομείο
Society

Κορονοϊός: Συγκλονιστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη - Πάρκινγκ μετατράπηκε σε νοσοκομείο

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσειςΓιατροί και νοσηλευτές παλεύουν με τον αόρατο εχθρό στη Θεσσαλονίκη. Με λέξεις που προδίδουν απόγνωση, αγωνία, αλλά και πείσμα, ο Νίκος Καπραβέλος διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου περιέγραψε σκηνές πρωτοφανείς για ελληνικά νοσοκομεία. Σκηνές ασφυκτικής πίεσης καταγράφονται και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN TV, σε κάποια νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, όπου οι κλίνες ΜΕΘ δεν επαρκούν για τον όγκο των περιστατικών, οι διασωληνωμένοι βρίσκονται εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας αλλά σε κοινούς θαλάμους.

Tο ρεπορτάζ του Χρήστου Νικολαϊδη, σε νοσοκομεία της Αικατερίνης, της Βέροιας και του Πολύγυρου αναφέρει πως, οι διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ λόγω έλλειψης κλινών. Συγκεκριμένα, τρεις διασωληνωμένοι στην Αικατερίνη, τρεις στη Βέροια και τέσσερις στον Πολύγυρο βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής τους. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχει μετατρέψει το πάρκινγκ του σε κινητό νοσοκομείο, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες λόγω πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved