Ντιέγκο Μαραντόνα: Οι τελευταίες στιγμές του - Όργιο φημών για την αιτία θανάτου και τις ευθύνες
Society

Ντιέγκο Μαραντόνα: Οι τελευταίες στιγμές του - Όργιο φημών για την αιτία θανάτου και τις ευθύνες

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον «Θεό» ζωντανό; Οι μαρτυρίες που αλλάζουν τα δεδομένα για τα αίτια θανάτου έχουν ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» στην Αργεντινή. Οι έρευνες εισαγγελίας και αστυνομίας και οι απειλές του δικηγόρου του.

Την ώρα που όλος ο πλανήτης θρηνεί για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, άρχισε ήδη να γίνεται «μάχη» για την περιουσία του. Τα παιδιά του «Θεού» θα μοιραστούν όλα όσα άφησε πίσω του, ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο «Ντιεγκίτο» είχε τακτοποιήσει τέτοιου είδους ζητήματα ή αν θα αρχίσει μια διαμάχη που σίγουρα θα απασχολήσει για καιρό τα media. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως τα παιδιά που είχε αποκτήσει με διαφορετικές γυναίκες ο Μαραντόνα δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις μεταξύ τους. Είναι ενδεικτικό πως οι δυο πρώην σύζυγοι του «Pelusa», δεν άφησαν την τελευταία σύντροφό του να παραστεί στην κηδεία του.

Την ίδια στιγμή, στην Αργεντινή έχει ξεσπάσει σάλος με τις νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η εκδοχή της ανακοπής καρδιάς δεν διαψεύδεται, υπάρχει όμως πολύ μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο ο «Θεός» είχε τη φροντίδα που έπρεπε, αν τα ασθενοφόρα έφτασαν στην ώρα τους αλλά και για το ποιος ήταν τελικά ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ήδη ο δικηγόρος του «Ντιεγκίτο» άνοιξε το ζήτημα κάνοντας καταγγελία στην εισαγγελία του Σαν Ισίντρο καθώς όπως ανέφερε ο πελάτης του έμεινε χωρίς παροχή ιατρικής βοήθειας για 12 ώρες ενώ παράλληλα κατηγόρησε το ασθενοφόρο που κλήθηκε για πρώτες βοήθειες πως καθυστέρησε μισή ώρα να φτάσει στο σπίτι του Μαραντόνα. Ο Ματίας Μόρλα, μάλιστα, έκανε λόγο για «εγκληματική ηλιθιότητα» και υποσχέθηκε να φτάσει την κατάσταση ως το τέρμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved