Ντιέγκο Μαραντόνα: Τι συζητούσαν τα παιδιά του στο WhatsApp - Στη δημοσιότητα οι επίμαχοι διάλογοι
Society

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τι συζητούσαν τα παιδιά του στο WhatsApp - Στη δημοσιότητα οι επίμαχοι διάλογοι

Ντιέγκο Μαραντόνα: Διαστάσεις παίρνει στην Αργεντινή η έρευνα για τα αίτια θανάτου του «Θεού» του ποδοσφαίρου και για το αν υπάρχουν ιατρικές ευθύνες. Εφημερίδα δημοσίευσε τις συζητήσεις των παιδιών του που ήθελαν περισσότερη ιατρική παρακολούθηση για τον πατέρα τους.

Την ημέρα που ο Ντιέγκο Μαραντόνα εισήχθη στην κλινική «Olivos», για να κάνει επέμβαση αφαίρεσης ενός αιματώματος από τον εγκέφαλό του, τα παιδιά του δημιούργησαν ένα γκρουπ στο WhatsApp. Εκεί η Ντάλμα, η Τζιανίνα και ο Ντιέγκο Τζούνιορ είχαν προσθέσει και τον ψυχολόγο Κάρλος Ντίαζ και την ψυχίατρο Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, έτσι ώστε να ενημερώνονται για όλα όσα αφορούσαν την υγεία του πατέρα τους.

Στόχος τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Clarin που αναδημοσίευσε συνομιλίες τις οποίες αποκάλυψε η εκπομπή Intrusos, ήταν να κρατήσουν τον πατέρα τους στη ζωή πάση θυσία και να παρακολουθούν στενά την πορεία της αποθεραπείας του. Μερικές από τις συνομιλίες της οικογένειας του Ντιέγκο Μαραντόνα αποκαλύφθηκαν και όπως αναφέρουν στην Αργεντινή έχουν ήδη συμπεριληφθεί στον φάκελο της έρευνας για τον θάνατο του 60χρονου σούπερ σταρ, από τον εισαγγελέα της περιοχής του Σαν Ισίντρο, για να διαπιστωθούν αν υπήρξαν ευθύνες για την κατάληξη του «Θεού» του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved