Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος
Society

Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Θλίψη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Έφυγε από την ζωή ο Τέλης Τσιπιανίτης ο οποίος έγραφε επί χρόνια στην «Καθημερινή» και έγινε γνωστός από την τηλεοπτική του παρουσία στο Mega.

Ο συνάδερφός του Στέλιος Μαρκάκης τον αποχαιρέτησε γράφοντας στο Facebook: «Στα 36 χρόνια μου στη δημοσιογραφία, ελάχιστα άτομα λόγισα ως πραγματικά αξιόλογα, αυθεντικώς ακέραια και εμφύτως έντιμα. Ακόμη λιγότερα λόγισα ως φίλους.

Και μετρημένοι στα δάχτυλα είναι όσοι λόγισα ως γνήσιους φίλους -στα καλά και τα άσχημα- και ικανούς συνοδοιπόρους, σε κάθε επίπεδο: από τις ατέρμονες κουβέντες για το κάθε τι, έως τα μουσικά ακούσματα που ακούγονταν παράξενα, ίσως και ανοίκεια στους πολλούς, έως τη Μποντλερική-Μπουκοφσκική θεώρηση της ζωής, κατά περιόδους και, κατά άλλες, κάτι τελείως διαφορετικό...

Στην πηγαία αντιφατικότητα βρίσκεται, άλλωστε, η γνήσια γοητεία κάθε προσωπικότητας που δικαιούται και μπορεί -και πετυχαίνει- να αφήσει στίγμα στους καιρούς...

Παλιόφιλε, καλόφιλε, αυθεντικέ μου άνθρωπε και έντιμε συνάδελφε, δεν έπρεπε, γμτ, να μας επιφυλάξεις έκπληξη ακόμη και σ' αυτό το τελευταίο ταξίδι -τόσο νωρίς, τόσο απότομα... Δεν πιστεύαμε ούτε σε "ελαφριά χώματα", ούτε σε "καλούς παραδείσους", ούτε σε εν ειρήνη "αναπαύσεις", οπότε δε σε αποχαιρετώ έτσι. Σε αποχαιρετώ με την ευχή πάντοτε, σε κάποιο συμπαντικό επίπεδο, να παραμένεις ανήσυχος, ελεύθερος και ταξιδευτής. Και, βέβαια, ωραία ποτά και καλές μουσικές στο ταξίδι σου, αδελφέ..».

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved