Ανασκόπηση 2020: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα βίντεο για φέτος στο YouTube
Society

Ανασκόπηση 2020: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα βίντεο για φέτος στο YouTube

Ανασκόπηση 2020: Τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο είχαν μεγαλύτερη απήχηση με το Αμερικάνικο κοινό αυτή την χρονιά, ανακοίνωσε το YouTube

Άλλη μια χρονιά ολοκληρώνεται και για το YouTube το οποίο παρέμεινε στην κορυφή με τις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου παγκοσμίως.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η δημοφιλής πλατφόρμα παρουσίασε τη λίστα με τα πιο δημοφιλή βίντεο. Σίγουρα πρόκειται για μια διαφορετική λίστα από αυτή που θα μπορούσαν να φανταστούν οι περισσότεροι από εμάς.

Τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο είχαν μεγαλύτερη απήχηση με το Αμερικάνικο κοινό αυτή την χρονιά, ανέφερε το YouTube, και συγκέντρωσαν συνολικά 356 εκ. προβολές και παρακολουθήθηκαν για 48 εκ. ώρες.

Ποια είναι αυτά;

1. 8:46 – Ντέιβ Σαπέλ, by Netflix Is A Joke

Ο Ντέιβ Σαπέλ με το «Dave Chapelle by Netflix is a Joke», που έχει 29 εκ. προβολές.

2. Χτίζοντας την καλύτερη ταΐστρα πουλιών που θα αποφύγουν οι σκίουροι – Μαρκ Ρόμπερ.

Το δεύτερο πιο γνωστό βίντεο είναι ένα του πρώην μηχανικού της NASA. Σε αυτό το βίντεο, ο Μαρκ Ράμπερ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο...

3. Το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ – Saturday Night Live

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το αξέχαστο σκετς του SNL για το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ ανάμεσα στους Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν. Τους υποδύθηκαν ο Άλεκ Μπάλντουϊν και ο Τζιμ Κάρεϊ.

4. Χωρίσαμε – Τζέφρι Σταρ

Με περισσότερες από 33 εκ. προβολές και 240,000 σχόλια ο διάσημος μακιγιέρ Τζέφρι Σταρ, γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από το βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

5. Αγόρασα το μεγαλύτερο πυροτέχνημα του κόσμου – Mr. Beast

Στην πέμπτη θέση, ο Mr. Beast, γνωστός στο Youtube για τις φάρσες του, αγόρασε το μεγαλύτερο πυροτέχνημα που υπάρχει στον κόσμο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved