Σήφης Βαλυράκης: Θρίλερ με το θάνατό του! Έγκλημα καταγγέλλει η γυναίκα του
Society

Σήφης Βαλυράκης: Θρίλερ με το θάνατό του! Έγκλημα καταγγέλλει η γυναίκα του

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια του 78χρονου Σήφη Βαλυράκη, που βρέθηκε νεκρός στον Ευβοϊκό κοντά στην περιοχή της Ερέτριας την Κυριακή, υπάρχει εμπλοκή κι άλλου σκάφους που έπλεε στα ίδια νερά τις επίμαχες ώρες.

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένειά του, αλλά και μαρτυρίες, φαίνεται πως ο 78χρονος πριν καταλήξει στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο, είχε δεχθεί παρενόχληση από άλλο σκάφος ενώ ήταν εντός του δικού του φουσκωτού, με αποτέλεσμα πιθανότατα να προέκυψε κυματισμός που οδήγησε στην πτώση του στο νερό όπου και επήλθε το μοιραίο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την εμπλοκή και άλλου σκάφους στην υπόθεση, έχει καταγγείλει με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, η σύζυγος του εκλιπόντος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη. Η γνωστή ζωγράφος μεταξύ άλλων αναγράφει στην επιστολή της πως «οι άνθρωποι στην μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για εμπλοκή αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved