Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει η ιστορία της Μαρίνας που πάσχει από σπανιότατη ασθένεια!
Society

Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει η ιστορία της Μαρίνας που πάσχει από σπανιότατη ασθένεια!

Μεσάνυχτα: Μία συγκλονιστική ιστορία μας παρουσίασε η Ελεονώρα Μελέτη για τη μητέρα που το μήνυμά της έγινε viral όταν το διάβασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Η όμορφη παρουσιάστρια υποδέχτηκε τη Βάσω Άννα Δεμέναγα, τη μητέρα που έγινε viral όταν η ανάρτησή της στο facebook για το ΑΜΕΑ παιδί της συγκίνησε τον Πρωθυπουργό.

Η κ. Δεμέναγα μίλησε χωρίς αναστολές για τη μονάκριβη κόρη της που είναι ένα από τα δέκα άτομα παγκοσμίως που πάσχουν από σπανιότατη ασθένεια.

Περιέγραψε τις προκλήσεις και τα συναισθήματα που βιώνουν με τον σύζυγό της μεγαλώνοντας ένα παιδί με αναπηρία και εξήγησε γιατί ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας αποτέλεσε για την ίδια και την οικογένειά της γροθιά στο στομάχι.

"Είναι μόλις το δέκατο άτομο που έχει διαγνωσθεί ότι πάσχει με τη συγκεκριμένη ασθένεια" αποκάλυψε η μητέρα της η οποία συγκινημένη είπε πως η Μαρίνα της, η μοναχοκόρη της είναι το "λόττο της". "Η Μαρίνα μας έχει μάθει να αντιλαμβανόμαστε ότι το τώρα είναι το μόνο που έχουμε" είπε η κ. Βάσω Άννα Δεμέναγα συγκινώντας.

Η ίδια μίλησε για την ποιότητα ζωής που έχει σήμερα η Μαρίνα τονίζοντας ότι πλέον είναι καθηλωμένη στο αμαξίδιο, γεγονός που έχει περιορίσει ακόμα περισσότερο τις κινήσεις της. Όμως, όπως είπε, κάνει ό,τι μπορεί με τον σύζυγό της για να διευκολύνει την καθημερινότητά της.

Η μητέρα της Μαρίνας στο τέλος της συνέντευξης δεν παρέλειψε να δώσει το πιο αισιόδοξο μήνυμα προς όλους τους γονείς είτε έχουν παιδιά με αναπηρία είτε όχι. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι εύχεται όλοι τους να δουν τις ικανότητες και τη δυναμική των παιδιών τους μέσα από το σωστό πρίσμα και να παίρνουν καθημερινά από αυτά τις μικρές χαρές που τους προσφέρουν.

Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική συνέντευξη της Βάσως Άννας Δεμέναγα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved