Νεκρός από ναρκωτικά ο ανήλικος γιος γνωστής συγγραφέα best seller
Society

Νεκρός από ναρκωτικά ο ανήλικος γιος γνωστής συγγραφέα best seller

Bαρύ πένθος για την Αμερικανίδα συγγραφέα best seller, Λόρα Μπέρμαν μετά το θάνατο του γιου της από υπερβολική χρήση ναρκωτικών που αγόρασε από «βαποράκι», το οποίο γνώρισε στο Snapchat.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της στο Instagram ο έμπορος των ναρκωτικών ήλθε σε επαφή με τον γιο της μέσω του Snapchat και του έδωσε ένα χάπι Xanax, στο οποίο όμως είχε προσθέσει τη ναρκωτική ουσία Fentanyl. «Το κάνουν αυτό επειδή έτσι εθίζονται οι άνθρωποι ακόμη περισσότεροι κι είναι καλό για τις μπίζνες τους, αλλά οδηγεί σε υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών και τα παιδιά δεν ξέρουν τι ακριβώς παίρνουν», σημειώνει. Και συνεχίζει: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει ολοκληρωτικά. Δεν ξέρω πώς συνεχίζω να αναπνέω. Τα γράφω αυτά για να μην πεθάνουν κι άλλα παιδιά».

Και τονίζει ότι ο έμπορος ναρκωτικών παρέδωσε τα χάπια στον 16χρονο γιο της Σάμιουελ στο σπίτι τους. Κι όπως είπε στο NBC News, λίγο πριν τον θάνατό του ο έφηβος είχε ζητήσει από τον πατέρα του να του φέρει ένα τσίζμπεργκερ. «Μια ώρα αργότερα ανέβηκα στο δωμάτιό του για να συζητήσουμε για μια πρακτική εξάσκηση που ήθελε να κάνει το καλοκαίρι. Κι εκεί τον βρήκα να κείτεται νεκρός στο πάτωμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved