Ρόδος: Την σκότωσε με ένα χαστούκι - Η τραγική ιστορία που συγκλόνισε το νησί
Society

Ρόδος: Την σκότωσε με ένα χαστούκι - Η τραγική ιστορία που συγκλόνισε το νησί

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου με αίτηση για την αναστολή της ποινής κάθειρξης 12 ετών, που του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω το 2019, προσέφυγε ένας 47χρονος ημεδαπός, κάτοικος Ρόδου, που κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της 44χρονης Μαρίας Χαρίτου του Νικολάου. 

Όπως έγραψε η «δημοκρατική» της Ρόδου, ο 47χρονος φέρεται την 2α Ιουλίου 2018 να μετέβη στην οικία της πρώην συντρόφου του Μαρίας Χαρίτου του Νικολάου στην οδό Αλκαίου στην Μεσαιωνική Πόλη και μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί της να την χαστούκισε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στο τσιμεντένιο πάτωμα και να υποστεί κάταγμα ρινικού οστού, θλαστικό τραύμα, εκτεταμένο αιμάτωμα αριστερά μετωποβρεγματικά, κάκωση μεσολοβίου και ατροφία εγκεφάλου συνεπεία των οποίων απεβίωσε την 29η Οκτωβρίου 2018.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2018 η Χαρίτου, βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση εντός της οικίας της από μια 23χρονη, έναν 34χρονο, έναν 33χρονο, έναν 47χρονο και έναν ακόμη ημεδαπό.

Την 21.55 ώρα ο 33χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και ζήτησε ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί η Χαρίτου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved