Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Σοκαριστικό βίντεο μίσους από προφυλακισμένο για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη
Society

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Σοκαριστικό βίντεο μίσους από προφυλακισμένο για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη

Με ανατριχιαστικές εκφράσεις και ρητορική μίσους, ένας από τους συλληφθέντες περιγράφει τη στιγμή του επεισοδίου με τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη και πανηγυρίζει για τη δολοφονική επίθεση. Αποκλειστικό βίντεο του Newsbomb.gr.

Το Newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό βίντεο. Πρόκειται για προανακριτικό υλικό ενός από τους προφυλακιστέους για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα αφορά στην περιγραφή που ο ίδιος έκανε για την επίθεση στον αστυνομικό.

Οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί ξεχειλίζουν μίσος και οργή, σχολιάζοντας με ανατριχιαστικό τρόπο όλα όσα έγιναν αλλά και τη συνέχεια, με τον ίδιο να πανηγυρίζει για την εξέλιξη αυτή απευθυνόμενος προφανώς σε άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος που πολύ πιθανό να συμμετείχε επίσης στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

«Από το πρωί βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο που ο άλλος του ορμάει, τον πετάει κάτω και τρέχουμε και του γαμ... τη μάνα», λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο προφυλακισμένος, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει «Από το πρωί οδηγάω περήφανος. Τους πατήσαμε κάτω, τους γαμ...»

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved