Τροχαίο στη Βουλή: Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου μοτοσυκλετιστή - Θα δωρίσουμε τα όργανά του
Society

Τροχαίο στη Βουλή: Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου μοτοσυκλετιστή - Θα δωρίσουμε τα όργανά του

Από την πλευρά της η αδελφή του 23χρονου ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο τροχαίο

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 23χρονου, ο οποίος την Παρασκευή (12/3) ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του, έξω από τη Βουλή, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί βαρύτατα και στη συνέχεια στο νοσοκομείο να καταλήξει εγκεφαλικά νεκρός, με την κατάστασή του να είναι μη αναστρέψιμη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η μητέρα αναφέρθηκε στην απόφασή της να δωρίσει τα όργανα του γιου της: «Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… τελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο.

Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved