Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Κρίσιμες ώρες στο Ηράκλειο - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το τρίχρονο αγόρι
Society

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Κρίσιμες ώρες στο Ηράκλειο - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το τρίχρονο αγόρι

Ασύλληπτη περιπέτεια για ένα αγοράκι τριών ετών το οποίο βρέθηκε μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο νερό σε χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων. Θεωρήθηκε νεκρό αλλά στο τοπικό Κέντρο Υγείας υπήρξε αντίδραση και κλήθηκε όχημα άμεσης επέμβασης του ΕΚΑΒ όπου έγινε διασωλήνωση και το παιδί διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ.

  

Ώρες αγωνίες περνάει η οικογένεια του τρίχρονου από τον οικισμό Λιγόρτυνο, στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε ένα βαρέλι με νερό σε υπόγειο χώρο.

Το απόγευμα της Τετάρτης (17.03) ο μικρός διέφυγε της προσοχής της οικογένειάς του η οποία στη συνέχεια άρχισε να τον αναζητά. Η πρώτη εικόνα ήταν πως το παιδί όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα ήταν νεκρό, καθώς είχε βρεθεί μέσα στο βαρέλι.

Εν τέλει, το παιδί δεν είχε καταλήξει κι έγιναν προσπάθειες για να επανέλθει. Από τον γιατρό στο Κέντρο Υγείας κλήθηκε όχημα άμεσης επέμβασης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Το όχημα έφτασε συνοδεία γιατρού, ο οποίος διασωλήνωσε το παιδί και το συνόδευσε μέχρι τη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved