Lockdown: «Κλείδωσε» η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα
Society

Lockdown: «Κλείδωσε» η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα

Συνεχίζεται η μαραθώνια συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων για την συνέχεια των περιοριστικών μέτρων. Σε τι συγκλίνουν οι απόψεις τους, πού διαφωνούν. Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά

Την επέκταση κυκλοφορίας μέχρι τις 9 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα εισηγούνται οι ειδικοί, που συνεδριάζουν από το πρωί της Παρασκευής. Αυτό άφησε να εννοηθεί άλλωστε νωρίτερα και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κάνοντας λόγο για στοχευμένες παρεμβάσεις, «ώστε να διευκολυνθεί η εφαρμογή και η τήρηση των μέτρων».

Στην κυβέρνηση αισιοδοξούν ότι ο παράγοντας «καιρός» θα βοηθήσει στον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας, καθώς βοηθάει στο να μεταφερθούν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους. Στο πλαίσιο αυτό, εξάλλου, υπάρχει η πληροφορία ότι ένα από τα μέτρα που εξετάζονται είναι και αυτό της επαναλειτουργίας αρχαιολογικών χώρων.

Σε κάθε περίπτωση τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων θα κάνει το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την τακτική ενημέρωση για τον κορονοιό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved