Νοσοκομείο Λαϊκό: Γεμάτες οι ΜΕΘ - Δύσκολη νύχτα με νέο «τσουνάμι» εισαγωγών (vid)
Society

Νοσοκομείο Λαϊκό: Γεμάτες οι ΜΕΘ - Δύσκολη νύχτα με νέο «τσουνάμι» εισαγωγών (vid)

Ασφυκτική είναι η πίεση στα νοσοκομεία της Αττικής, με τους υγειονομικούς να εκπέμπουν SOS.

Οι ΜΕΘ στην Αττική είναι ασφυκτικά γεμάτες και οι νοσοκομειακοί γιατροί κάνουν έκκληση για άμεση βοήθεια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του «Λαϊκού» το οποίο χθες (23/3) μετά τις 21:00 το βράδυ σταμάτησαν οι εισαγωγές covid, καθώς δεν υπήρχαν κρεβάτια και δεν δέχονταν περιστατικά, μιας και όλες οι κλίνες (90) ήταν κατειλημμένες.

Σύμφωνα μάλιστα και με το Open, το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο μεγάλο, καθώς παρατηρήθηκε διασπορά του ιού σε δύο κλινικές του νοσοκομείου. Στην Α' χειρουργική και στην αγγειοχειρουργική βρέθηκαν κρούσματα, με αποτέλεσμα να γίνει εκκένωση του χώρου από τους συνοδούς. Η διασπορά έγινε από συνοδό ασθενή και πλέον έχει σημάνει συναγερμός.

«Η εφημερία ήταν δραματική. Ασθενείς υπάρχουν ακόμη και σε ράντζα, μπορώ να μιλήσω για τουλάχιστον 7 περιπτώσεις και δεν έχει κλείσει ακόμα η εφημερία, κι εξ όσων γνωρίζω ακόμα και τώρα εξετάζονται περιστατικά covid. Δεν είναι καθόλου καλή η μέρα για μας, γιατί η νύχτα ήταν δραματική», είπε στο Open ο Νίκος Ορφανός προϊστάμενος μονάδας covid του Λαϊκού.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved