Εθνική επέτειος: Η Ελλάδα γιορτάζει! Στα γαλανόλευκα η Αθήνα – Εντυπωσιακές εικόνες
Society

Εθνική επέτειος: Η Ελλάδα γιορτάζει! Στα γαλανόλευκα η Αθήνα – Εντυπωσιακές εικόνες

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Στα γαλανόλευκα η ελληνική πρωτεύουσα για τη μεγάλη επέτειο – Εντυπωσιακές εικόνες από όλη την Αθήνα και προσπάθειες της αστυνομίας για αποφυγή συνωστισμού.

Η Ελλάδα γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργεί ο κορονοϊός και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την ανάσχεση της πανδημίας. Η χώρα έχει ντυθεί στα γαλανόλευκα με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές σε όλη την επικράτεια. Στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις με την υποδοχή των υψηλών προσκεκλημένων και την ξενάγησή τους στην νέα Εθνική Πινακοθήκη, παρουσία του Πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή, στο Σύνταγμα έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για τη μεγάλη παρέλαση με το σκηνικό που έχει στηθεί να είναι εντυπωσιακό. Ελληνικές σημαίες κοσμούν την πλατεία ενώ μια τεράστια γαλανόλευκη έχει σχηματιστεί με λουλούδια τα οποία φυτεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος ειδικά για αυτή την περίσταση.

Αρκετός κόσμος, παρά το ψιλόβροχο, έχει σπεύσει στο σημείο έτσι ώστε να φωτογραφήσει το εντυπωσιακό θέαμα, με την αστυνομία ωστόσο να προσπαθεί για την τήρηση των μέτρων.

Δείτε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved