Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη – Τι είπε για την Ιωάννα
Society

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη – Τι είπε για την Ιωάννα

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, η βασική κατηγορούμενη της υπόθεσης φέρεται να παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής, ενώ κατά την σημερινή συμπληρωματική της απολογία φέρεται να ομολόγησε την πράξη της και να ζήτησε συγνώμη.

Οι ίδιες πηγες αναφέρουν ότι προέβη στην επίθεση καθώς την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα.

Αμέσως μετά την συμπληρωματική της απολογία η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου κρατείται υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης από τις 16 Ιουνίου.

Η πρώτη συνέντευξη του θύματος

Τον Γολγοθά της εξακολουθεί να ανεβαίνει η 34χρονη Ιωάννα, το τραγικό θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Μέσα από μία καθηλωτική συνέντευξη, η 34χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από μια άλλη, 35χρονη γυναίκα, μίλησε για τις εφιαλτικές μνήμες από την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή αλλά και για το πώς βιώσε την νέα πραγματικότητα από την επίθεση και έπειτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved