Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον συγκάτοικό του επειδή μάλωναν για το Ίντερνετ
Society

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον συγκάτοικό του επειδή μάλωναν για το Ίντερνετ

Ένας άνδρας που φέρεται να σκότωσε τον συγκάτοικό του εξαιτίας μιας διαφωνίας για την πρόσβαση στο Ίντερνετ τον ξυλοκοπούσε «για ώρες», με ρόπαλο του μπέιζμπολ, σκουπιδοτενεκέ και ένα ποδήλατο, όπως ειπώθηκε ενώπιον δικαστηρίου στην Αυστραλία.

Ο Νίκολα Μιλόσεβιτς, 38 ετών, κατηγορείται για τον φόνο του Ντάνι Μπάρμπερ το 2019. Σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε στον 52χρονο τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Αυγούστου στην πίσω αυλή του σπιτιού. Ο ίδιος δηλώνει αθώος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του The Australian, o Μιλόσεβιτς εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αδελαΐδας την Τετάρτη για την πρώτη ημέρα της δίκης του, με τους ενόρκους να ακούνε πως χρησιμοποίησε διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων κάδος σκουπιδιών και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, καθώς ξυλοκοπούσε μέχρι θανάτου τον συγκάτοικό του.

Το πτώμα του Μπάρμπερ βρέθηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, περιλαμβανομένου ενός μεγάλου σκισίματος στο μέτωπο και ενός άλλου κοψίματος στο αριστερό αυτί. Ανακηρύχθηκε νεκρός από τους νοσηλευτές που έφτασαν επί σκηνής.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved